DEVELİLİLER ÖLÜM YOLUNA ÇÖZÜM İSTİYOR!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.12.2021 - 16:54, Güncelleme: 27.12.2021 - 16:54
 

DEVELİLİLER ÖLÜM YOLUNA ÇÖZÜM İSTİYOR!

Manisa’da Saruhanlı-Gölmarmara yolundaki sorun nedeniyle yaşanan kazalar Develi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Yolda ölümlü kazaların meydana geldiğini belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Savran, alternatif yol yapılması için yetkililere seslendi. “GÖRÜŞ ALANI HİÇ YOK” Kazaların yaşandığı Saruhanlı-Gölmarmara yoluna en yakın yer olan Develi Mahallesi'nin bu sorununu dile getiren Muhtar Hüseyin Özsavran, görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle kazaların yaşandığını kaydetti. Savran, “Yol köprüden geçiyor. Köprü, çok tehlikeli bir alan. Köyden çıkışlarda bu sol tarafı görmek mümkün değil. Görüş alanı hiç yok. 140’ ar metre sağ ve sol görüş alanları var. Görüş alanları çok uzak. Köprü kodunun yüksek olması sebebiyle çıkışlar çok tehlikeli. Burada yılda sayısını bilmiyorum ama epeyce kaza oluyor. Araçlar pert oluyor, insanlar yaralanıyor, ölüyor. Geçen yazın bu yolda biri vefat etti” dedi. DSİ ONAY VERİRSE ALTERNATİF YOL YAPILACAK “Biz bu yola alternatif olarak karşı tarafa yapılan köprüye bağlantı yolu istedik. Bunu yetkililerimizden rica ediyoruz” diyen Özsavran, yetkililere şu sözlerle seslendi; “Bu yolun kapatılmasını ve alternatif yolun açılmasını istiyoruz. Bunu Karayolları müdürümüzle görüştük. Onlar onayı verdiler ama alternatif yol arazisi Devlet ve Su İşleri’ne ait. Onlar tarafından bize bu izin verilmedi. Biz onlardan bize bu izni vermelerini istiyoruz. Sayın valimizin de bu konuya daha duyarlı olacağını düşünüyorum.”

Manisa’da Saruhanlı-Gölmarmara yolundaki sorun nedeniyle yaşanan kazalar Develi mahalle sakinlerini canından bezdirdi. Yolda ölümlü kazaların meydana geldiğini belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Savran, alternatif yol yapılması için yetkililere seslendi.

“GÖRÜŞ ALANI HİÇ YOK”

Kazaların yaşandığı Saruhanlı-Gölmarmara yoluna en yakın yer olan Develi Mahallesi'nin bu sorununu dile getiren Muhtar Hüseyin Özsavran, görüş mesafesinin kısıtlı olması nedeniyle kazaların yaşandığını kaydetti. Savran, “Yol köprüden geçiyor. Köprü, çok tehlikeli bir alan. Köyden çıkışlarda bu sol tarafı görmek mümkün değil. Görüş alanı hiç yok. 140’ ar metre sağ ve sol görüş alanları var. Görüş alanları çok uzak. Köprü kodunun yüksek olması sebebiyle çıkışlar çok tehlikeli. Burada yılda sayısını bilmiyorum ama epeyce kaza oluyor. Araçlar pert oluyor, insanlar yaralanıyor, ölüyor. Geçen yazın bu yolda biri vefat etti” dedi.

DSİ ONAY VERİRSE ALTERNATİF YOL YAPILACAK

“Biz bu yola alternatif olarak karşı tarafa yapılan köprüye bağlantı yolu istedik. Bunu yetkililerimizden rica ediyoruz” diyen Özsavran, yetkililere şu sözlerle seslendi; “Bu yolun kapatılmasını ve alternatif yolun açılmasını istiyoruz. Bunu Karayolları müdürümüzle görüştük. Onlar onayı verdiler ama alternatif yol arazisi Devlet ve Su İşleri’ne ait. Onlar tarafından bize bu izin verilmedi. Biz onlardan bize bu izni vermelerini istiyoruz. Sayın valimizin de bu konuya daha duyarlı olacağını düşünüyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.