FABRİKA İÇİN AĞAÇ KATLİAMINA TEPKİ!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2022 - 17:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 17:44
 

FABRİKA İÇİN AĞAÇ KATLİAMINA TEPKİ!

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde Anafartalar Caddesi üzerine yapılan yeni fabrika nedeniyle onlarca ağacın katledildiğini iddia eden bir vatandaş bu duruma tepki gösterdi.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (MOSB) yeni yapılan bir fabrika nedeniyle onlarca ağacın kesilmesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı. MOSB yönetiminin doğa ve çevreye ait kaynakların kullanımını daha ölçülü bir hale getirmek amacıyla ortaya çıkan Avrupa Yeşil Mutabakatını benimserken bölgede bu denli ağaç katleden fabrikaya tepki geldi. AĞAÇLAR FABRİKA ARAZİSİNDE BİLE DEĞİL! Ağaç katliamını ‘öncesi’ ve ‘sonrası’ fotoğraflarıyla ortaya çıkaran bir vatandaş, “MOSB'da Anafartalar caddesi üzerine yapılan yeni fabrika onlarca ağacı katletti. Üstelik ağaçlar fabrika arazisinde bile değildi. Ağaçların taşınmak yerine köklerinden kopartılmış. Doğamız sahipsiz değil. MOSB Yetkililerinin dikkatine sunuyoruz. Lütfen gerekeni yapsınlar.” şeklinde konuşarak, yetkililere çağrıda bulundu. ÖNCESİ SONRASI
Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde Anafartalar Caddesi üzerine yapılan yeni fabrika nedeniyle onlarca ağacın katledildiğini iddia eden bir vatandaş bu duruma tepki gösterdi.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde (MOSB) yeni yapılan bir fabrika nedeniyle onlarca ağacın kesilmesi vatandaşların dikkatinden kaçmadı. MOSB yönetiminin doğa ve çevreye ait kaynakların kullanımını daha ölçülü bir hale getirmek amacıyla ortaya çıkan Avrupa Yeşil Mutabakatını benimserken bölgede bu denli ağaç katleden fabrikaya tepki geldi.

AĞAÇLAR FABRİKA ARAZİSİNDE BİLE DEĞİL!

Ağaç katliamını ‘öncesi’ ve ‘sonrası’ fotoğraflarıyla ortaya çıkaran bir vatandaş, “MOSB'da Anafartalar caddesi üzerine yapılan yeni fabrika onlarca ağacı katletti. Üstelik ağaçlar fabrika arazisinde bile değildi. Ağaçların taşınmak yerine köklerinden kopartılmış. Doğamız sahipsiz değil. MOSB Yetkililerinin dikkatine sunuyoruz. Lütfen gerekeni yapsınlar.” şeklinde konuşarak, yetkililere çağrıda bulundu.

ÖNCESİ

SONRASI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.