KAPATILMAYAN HENDEKLER TEPKİ ÇEKİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.01.2018 - 10:27, Güncelleme: 06.01.2018 - 10:27
 

KAPATILMAYAN HENDEKLER TEPKİ ÇEKİYOR

Şehzadeler ilçesi Kuşlubahçe Mahallesi’nde yaklaşık 1 aydır devam eden yol, elektrik hatları ve trafo merkezlerinin değişim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mahallede yapılan çalışmalar esnasında açılan çukur ve hendeklerin etrafında,yetkililerin olası tehlikelere karşı önlem almaması, mahalle halkı ve esnafın tepkisini çekiyor.
HABER ÖZLEM UNCU Kuşlubahçe Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalar sonucu 25 yıldır kangren olan elektrik kesintilerinin sona ereceği için bir yandan seviniyor. Diğer bir yandan da çalışan ekiplerin vatandaşları düşünerek hareket etmemesi, çevre sakinlerini huzursuz ediyor. “HİÇBİR ÖNLEM ALINMIYOR” Mahalledeki ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu mahallenin geldiği son durumu değerlendiren Kuşlubahçe sakinlerinden Ahmet Sancak şu ifadelere yer verdi, “ Çalışmalar başladığından bu yana mahallemizde yer yer açılan çukurların durumu hep böyle. Ekipler etraflarında hiçbir önlem almıyor. Gece karanlığında bu kaldırımdan yürüyen vatandaşlar çok rahat içine düşer ve yaralanabilir. Bu kazdıkları çukurların etrafını telle yada şerit ile çevirmeleri gerekir bunlar vatandaşı düşündüklerine dair bir düşünce örneğidir. Fakat bizde böyle bir düşünce yok maalesef. Olan vatandaşa oluyor” dedi. “İŞLER YARIM DEĞİL, TAM YAPILMALI” Kuşlubahçe’de bir markette çalıştığını ve tüm çalışanlarla birlikte mahalle sakini olarak herkesin bu durumdan dolayı mağdur olduğunu ifade eden Hakan Özalp ise şu sözlere yer verdi, “ Bu işleri yapan yetkililer işlerini yarım değil tam olarak yapmalı. Gördüğünüz üzere iş makinelerinin çalışma yaptığı sokakta vatandaşlar araçlarını park ediyor. İş makineleri ve araçlar iç içe duruyor. Burası çalışma sahası. Hiç kimse üzerine düşen görevi yerine getirmezse işler ilerlemez.”              
Şehzadeler ilçesi Kuşlubahçe Mahallesi’nde yaklaşık 1 aydır devam eden yol, elektrik hatları ve trafo merkezlerinin değişim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mahallede yapılan çalışmalar esnasında açılan çukur ve hendeklerin etrafında,yetkililerin olası tehlikelere karşı önlem almaması, mahalle halkı ve esnafın tepkisini çekiyor.
HABER
ÖZLEM UNCU


Kuşlubahçe Mahallesi sakinleri, yapılan çalışmalar sonucu 25 yıldır kangren olan elektrik kesintilerinin sona ereceği için bir yandan seviniyor. Diğer bir yandan da çalışan ekiplerin vatandaşları düşünerek hareket etmemesi, çevre sakinlerini huzursuz ediyor.

“HİÇBİR ÖNLEM ALINMIYOR”
Mahalledeki ekiplerin yoğun çalışmaları sonucu mahallenin geldiği son durumu değerlendiren Kuşlubahçe sakinlerinden Ahmet Sancak şu ifadelere yer verdi, “ Çalışmalar başladığından bu yana mahallemizde yer yer açılan çukurların durumu hep böyle. Ekipler etraflarında hiçbir önlem almıyor. Gece karanlığında bu kaldırımdan yürüyen vatandaşlar çok rahat içine düşer ve yaralanabilir. Bu kazdıkları çukurların etrafını telle yada şerit ile çevirmeleri gerekir bunlar vatandaşı düşündüklerine dair bir düşünce örneğidir. Fakat bizde böyle bir düşünce yok maalesef. Olan vatandaşa oluyor” dedi.

“İŞLER YARIM DEĞİL, TAM YAPILMALI”
Kuşlubahçe’de bir markette çalıştığını ve tüm çalışanlarla birlikte mahalle sakini olarak herkesin bu durumdan dolayı mağdur olduğunu ifade eden Hakan Özalp ise şu sözlere yer verdi, “ Bu işleri yapan yetkililer işlerini yarım değil tam olarak yapmalı. Gördüğünüz üzere iş makinelerinin çalışma yaptığı sokakta vatandaşlar araçlarını park ediyor. İş makineleri ve araçlar iç içe duruyor. Burası çalışma sahası. Hiç kimse üzerine düşen görevi yerine getirmezse işler ilerlemez.”
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.