KAYGAN ZEMİN KURBANI OLDU

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 17:31, Güncelleme: 07.02.2022 - 17:31
 

KAYGAN ZEMİN KURBANI OLDU

Manisa'da N.B isimli bir vatandaş, Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Bulvarı eski garaj üzerinde bulunan Akdede Yaya Üst Geçidinden geçerken, yağmur sonrası kayganlaşan tahta zeminde kayarak iki ayak bileğide çatladı.
Manisa’da yayaların en çok kullandığı üst geçitlerden biri olan Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Bulvarındaki Akdede Yaya Üst Geçidi, ahşap zemin nedeniyle tehlike saçıyor. Tehlikenin son kurbanlarından biri olan N.B isimli vatandaş, yağmur sonrası kayganlaşan zeminde düşmesi sonucu 2 ayak bileği çatladı, kolları morardı ve 50 gün boyunca ayakları alçıda kaldı. Üst geçitte sık sık düşme vakalarının yaşandığını belirten N.B, hileli oyunlar geçitteki zeminin değiştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu. “50 GÜN İŞE GİDEMEDİM” 2 ay önce sabah işe gitmek için üst geçitten geçerken kazanın yaşandığını söyleyen, N. B, olayın sıcaklığıyla ayağının çatladığını anlamadığını belirtti. Yarım saat sonra acı ve ağrıdan duramadığı için hastaneye gittiğini ifade eden N.B, “Hastaneye gittim, ayaklarım mosmordu ve şişmişti. Kollarım düşmek etkisiyle morarmıştı. Sağ ve sol ayak bileğim çatladı. 50 gün ayağım alçıda kaldı. İşe gidemedim.” dedi. “ALÇIYI ÇIKARTTIRMAYA GİDERKEN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE GENÇ DÜŞTÜ” O üst geçit olmadan insanların karşıya geçmesinin imkansız olduğunu belirten N.B, “Köprü olmadan insanların oradan geçmeleri imkansız. Yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu herkes bu geçitte düşüyor. 50 gün sonra alçılarımı çıkartmaya giderken gözümün önünde genç bir çocuk düştü. Herkes düşüyor oradan. Yaş tahta her zaman kayar. Tahta olmasın. Zemin kaymayacak şekilde ne yapılması gerekiyorsa yapılsın lütfen” MOTO KURYELER DE TEHLİKE SAÇIYOR N.B, son olarak üst geçittedeki bir başka tehlikeye şu sözlerle dikkat çekti; “Üst geçidi moto kuryeler de kullanıyor. O yoldan bebek arabalı anneler, yaşlılar, çocuklar geçiyor. Büyük tehlike. Oraya, ‘Motor Geçmesi Yasaktır’ yazısı asmalılar.”
Manisa'da N.B isimli bir vatandaş, Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Bulvarı eski garaj üzerinde bulunan Akdede Yaya Üst Geçidinden geçerken, yağmur sonrası kayganlaşan tahta zeminde kayarak iki ayak bileğide çatladı.

Manisa’da yayaların en çok kullandığı üst geçitlerden biri olan Şehzadeler ilçesi Mimar Sinan Bulvarındaki Akdede Yaya Üst Geçidi, ahşap zemin nedeniyle tehlike saçıyor. Tehlikenin son kurbanlarından biri olan N.B isimli vatandaş, yağmur sonrası kayganlaşan zeminde düşmesi sonucu 2 ayak bileği çatladı, kolları morardı ve 50 gün boyunca ayakları alçıda kaldı. Üst geçitte sık sık düşme vakalarının yaşandığını belirten N.B, hileli oyunlar geçitteki zeminin değiştirilmesi için yetkililere çağrıda bulundu.

“50 GÜN İŞE GİDEMEDİM”

2 ay önce sabah işe gitmek için üst geçitten geçerken kazanın yaşandığını söyleyen, N. B, olayın sıcaklığıyla ayağının çatladığını anlamadığını belirtti. Yarım saat sonra acı ve ağrıdan duramadığı için hastaneye gittiğini ifade eden N.B, “Hastaneye gittim, ayaklarım mosmordu ve şişmişti. Kollarım düşmek etkisiyle morarmıştı. Sağ ve sol ayak bileğim çatladı. 50 gün ayağım alçıda kaldı. İşe gidemedim.” dedi.

“ALÇIYI ÇIKARTTIRMAYA GİDERKEN GÖZÜMÜN ÖNÜNDE GENÇ DÜŞTÜ”

O üst geçit olmadan insanların karşıya geçmesinin imkansız olduğunu belirten N.B, “Köprü olmadan insanların oradan geçmeleri imkansız. Yaşlısı, genci, çoluğu çocuğu herkes bu geçitte düşüyor. 50 gün sonra alçılarımı çıkartmaya giderken gözümün önünde genç bir çocuk düştü. Herkes düşüyor oradan. Yaş tahta her zaman kayar. Tahta olmasın. Zemin kaymayacak şekilde ne yapılması gerekiyorsa yapılsın lütfen”

MOTO KURYELER DE TEHLİKE SAÇIYOR

N.B, son olarak üst geçittedeki bir başka tehlikeye şu sözlerle dikkat çekti; “Üst geçidi moto kuryeler de kullanıyor. O yoldan bebek arabalı anneler, yaşlılar, çocuklar geçiyor. Büyük tehlike. Oraya, ‘Motor Geçmesi Yasaktır’ yazısı asmalılar.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.