KAZALARA DAVETİYE ÇIKARTIYOR!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2022 - 23:41, Güncelleme: 23.02.2022 - 23:41
 

KAZALARA DAVETİYE ÇIKARTIYOR!

Manisa’da iki kırsal mahalleyi birbirine bağlayan köprünün dar ve virajlı olması nedeniyle iki aracın aynı anda geçemediğini, sürekli kazaların yaşandığı söyleyen vatandaşlar, büyük tehlike oluşturan eski köprü için bir çözüm bulunmasını istiyor.
Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Koruköy ve Yuntdağ Mahallesi'ni birbirine bağlayan Kocadere Köprüsü'nün dar ve virajlı olması nedeniyle sık sık yaşanan kazalar, mahalle sakinlerinin canından bezdirdi. Sık sık yürekleri ağza getiren kazaların yaşandığı söyleyen Yuntdağyenice Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu, köprüye çözüm bulunması için yetkililere seslendi. Dar köprüden iki aracın aynı anda geçmesinin mümkün olmadığını, biri geçerken diğerinin beklemek zorunda kaldığını anlatan mahalle sakinleri de köprünün genişletilmesini istedi. “HER GÜN YÜREĞİMİZ AĞZIMIZDA” Yuntdağyenice Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu, “Köprümüz çok eski ve dar. Girişi virajlı olduğundan dönüşlerde sorun oluyor. Özellikle yazın buradan geçen çok oluyor. Araç yoğunluğu çok fazla oluyor. Buradan yazlıklara, okula, şehre giden araçlar geçiyor. Kışın ise buzlanma nedeniyle viraj dönerken araçlar kayıyor ve suya uçuyor. Her gün yüreğimiz ağzımızda kötü bir haber gelecek mi diye beklemekten bıktık. Yetkililerden bu köprüye bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.-Özlem ŞAHİN Kocadere Köprüsü’nde daha önce yaşanan kazalardan fotoğraflar…
Manisa’da iki kırsal mahalleyi birbirine bağlayan köprünün dar ve virajlı olması nedeniyle iki aracın aynı anda geçemediğini, sürekli kazaların yaşandığı söyleyen vatandaşlar, büyük tehlike oluşturan eski köprü için bir çözüm bulunmasını istiyor.

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Koruköy ve Yuntdağ Mahallesi'ni birbirine bağlayan Kocadere Köprüsü'nün dar ve virajlı olması nedeniyle sık sık yaşanan kazalar, mahalle sakinlerinin canından bezdirdi. Sık sık yürekleri ağza getiren kazaların yaşandığı söyleyen Yuntdağyenice Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu, köprüye çözüm bulunması için yetkililere seslendi. Dar köprüden iki aracın aynı anda geçmesinin mümkün olmadığını, biri geçerken diğerinin beklemek zorunda kaldığını anlatan mahalle sakinleri de köprünün genişletilmesini istedi.

“HER GÜN YÜREĞİMİZ AĞZIMIZDA”

Yuntdağyenice Mahalle Muhtarı Mustafa Uslu, “Köprümüz çok eski ve dar. Girişi virajlı olduğundan dönüşlerde sorun oluyor. Özellikle yazın buradan geçen çok oluyor. Araç yoğunluğu çok fazla oluyor. Buradan yazlıklara, okula, şehre giden araçlar geçiyor. Kışın ise buzlanma nedeniyle viraj dönerken araçlar kayıyor ve suya uçuyor. Her gün yüreğimiz ağzımızda kötü bir haber gelecek mi diye beklemekten bıktık. Yetkililerden bu köprüye bir çözüm bulmasını istiyoruz” dedi.-Özlem ŞAHİN

Kocadere Köprüsü’nde daha önce yaşanan kazalardan fotoğraflar…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.