SARINASUHLAR ALTYAPI BEKLİYOR

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:20, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:20
 

SARINASUHLAR ALTYAPI BEKLİYOR

Yunusemre ilçesine bağlı Sarınasuhlar Mahallesi’nde altyapısı olmadığını belirten mahalle muhtarı MASKİ yetkililerine seslenerek, yolumuz Büyükşehir tarafından asfaltlandı. Kanalizasyonumuzu da MASKİ’den bir an önce yapmasını istiyoruz dedi.
HABER TURAN IŞIK Sarınasuhlar Mahalle Muhtarı Ali Kurt, gazetemiz aracılığıyla MASKİ yetkililerine seslenerek ; “ Yolumuz Büyükşehir tarafından asfaltlandı, çok güzelde oldu. Mahallemin alt yapısı yok, kanalizasyonların yapılmasını, sokakların açılmasını en azından bir düzenleme yapılmasını istiyoruz ” dedi.   MASKİ’DEN KANALİZASYON YAPMASINI İSTİYORUZ Muhtar Ali Kurt, mahallesiyle ilgili yaptığı açıklamalarında “ Mahallem Yunusemre ilçesinin Yuntdağı Bölgesi’nde bulunuyor. Merkeze 18 kilometre uzaklıktaki son mahalle. Bizden sonra Menemen’e bağlı köy var. Mahallemin bugüne kadar kanalizasyonu yapılmadı. Alt yapısı yok,  kilit parke taşla kaplandı. Yolumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. 40 haneli bir mahalleyiz, tüm hanelerde foseptik kullanılıyor. Maski Genel Müdürlüğü’nden, kanalizasyonlarımızın yapılmasını istiyoruz ” dedi.  
Yunusemre ilçesine bağlı Sarınasuhlar Mahallesi’nde altyapısı olmadığını belirten mahalle muhtarı MASKİ yetkililerine seslenerek, yolumuz Büyükşehir tarafından asfaltlandı. Kanalizasyonumuzu da MASKİ’den bir an önce yapmasını istiyoruz dedi.
HABER
TURAN IŞIK


Sarınasuhlar Mahalle Muhtarı Ali Kurt, gazetemiz aracılığıyla MASKİ yetkililerine seslenerek ; “ Yolumuz Büyükşehir tarafından asfaltlandı, çok güzelde oldu. Mahallemin alt yapısı yok, kanalizasyonların yapılmasını, sokakların açılmasını en azından bir düzenleme yapılmasını istiyoruz ” dedi.
 
MASKİ’DEN KANALİZASYON YAPMASINI İSTİYORUZ
Muhtar Ali Kurt, mahallesiyle ilgili yaptığı açıklamalarında “ Mahallem Yunusemre ilçesinin Yuntdağı Bölgesi’nde bulunuyor. Merkeze 18 kilometre uzaklıktaki son mahalle. Bizden sonra Menemen’e bağlı köy var. Mahallemin bugüne kadar kanalizasyonu yapılmadı. Alt yapısı yok,  kilit parke taşla kaplandı. Yolumuz Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. 40 haneli bir mahalleyiz, tüm hanelerde foseptik kullanılıyor. Maski Genel Müdürlüğü’nden, kanalizasyonlarımızın yapılmasını istiyoruz ” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.