“ŞİFA TANECİKLERİ” SMA’LI AYSİMA’YA UMUT OLACAK

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.02.2022 - 17:14, Güncelleme: 03.02.2022 - 17:14
 

“ŞİFA TANECİKLERİ” SMA’LI AYSİMA’YA UMUT OLACAK

Manisalı yazar Esra Kurtuluş, “Şifa Tanecikleri” adlı kitabının gelirini, bir tür kas hastalığı olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden Aysima‘nın tedavi masrafları için bağışlayacağını söyledi.
Sosyal Çalışmacı, Çocuk Gelişim Uzmanı ve Nefes Terapisti Esra Kurtuluş, Balıkesir’de yaşayan ve ailesi Somalı olan SMA hastası Aysima’nın tedavi masraflarının karşılanması için harekete geçti. Kendisi de Somalı olan yazar Esra Kurtuluş, “Şifa Tanecikleri” adlı kitabının gelirini SMA’lı Aysima’ya bağışlayacağını açıkladı.  Bir tür kas hastalığı olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden Aysima‘nın tedavi masraflarına destek olacağı için “Bir anne olarak başka anne, babanın çocuğunun sağlığına kavuşması için destek olmak beni çok mutlu edecek” dedi. 2. BASKI YOLDA İlk baskı bir ay önce çıktığını ve satışların çok iyi gittiğini kaydeden Kurtuluş, “Kitap çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Beklenenin üzerinde satış yaptık. 1 ay önce basılan kitabımızın 2. Baskısı şu an yolda. Kitabımızın fiyatı şu anda 20 lira. Balıkesir’e gidip kendisini de ziyaret edeceğiz. Zaten her gün Aysima bebeğimiz için kermes yapılıyor” dedi.
Manisalı yazar Esra Kurtuluş, “Şifa Tanecikleri” adlı kitabının gelirini, bir tür kas hastalığı olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden Aysima‘nın tedavi masrafları için bağışlayacağını söyledi.

Sosyal Çalışmacı, Çocuk Gelişim Uzmanı ve Nefes Terapisti Esra Kurtuluş, Balıkesir’de yaşayan ve ailesi Somalı olan SMA hastası Aysima’nın tedavi masraflarının karşılanması için harekete geçti. Kendisi de Somalı olan yazar Esra Kurtuluş, “Şifa Tanecikleri” adlı kitabının gelirini SMA’lı Aysima’ya bağışlayacağını açıkladı.  Bir tür kas hastalığı olan Spinal Müsküler Atrofi (SMA) ile mücadele eden Aysima‘nın tedavi masraflarına destek olacağı için “Bir anne olarak başka anne, babanın çocuğunun sağlığına kavuşması için destek olmak beni çok mutlu edecek” dedi.

2. BASKI YOLDA

İlk baskı bir ay önce çıktığını ve satışların çok iyi gittiğini kaydeden Kurtuluş, “Kitap çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Beklenenin üzerinde satış yaptık. 1 ay önce basılan kitabımızın 2. Baskısı şu an yolda. Kitabımızın fiyatı şu anda 20 lira. Balıkesir’e gidip kendisini de ziyaret edeceğiz. Zaten her gün Aysima bebeğimiz için kermes yapılıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.