TÜRK KIZILAYI’NDAN MANİSA’YA İKİ OKUL

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 10:06, Güncelleme: 02.01.2018 - 10:06
 

TÜRK KIZILAYI’NDAN MANİSA’YA İKİ OKUL

Türk Kızılay Manisa Şubesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek; Manisa’ya bir ilkokul ve ortaokul kazandıracak.
HABER TURAN IŞIK Türk Kızılayı Manisa Şubesi bütçesinin bir kısmını eğitim ve öğretim için ayırdı. Gerek bakanlık, gerek valilik, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan görüşmeler neticesinde; Türkiye de bir ilk gerçekleşecek.  4+4+4 sistemi başladıktan sonra ilk kez Türk Kızılayı tarafından Manisa’ya ilkokul ve ortaokul yapılması kararlaştırıldı. İKİ YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK Okulların yapımına 2018 yılı içerisinde başlanması planlanıyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yeni Mahalle'deki 8 Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu bahçesine, 24 derslikli olmak üzere ilkokul ve ortaokul yapılacak. Yapımında bir aksilik çıkmadığı taktirde, yeni okulun 2019–2020 eğitim-öğretim sezonunda açılması planlanıyor.     
Türk Kızılay Manisa Şubesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirecek; Manisa’ya bir ilkokul ve ortaokul kazandıracak.
HABER
TURAN IŞIK


Türk Kızılayı Manisa Şubesi bütçesinin bir kısmını eğitim ve öğretim için ayırdı. Gerek bakanlık, gerek valilik, gerekse Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan görüşmeler neticesinde; Türkiye de bir ilk gerçekleşecek.  4+4+4 sistemi başladıktan sonra ilk kez Türk Kızılayı tarafından Manisa’ya ilkokul ve ortaokul yapılması kararlaştırıldı.

İKİ YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK
Okulların yapımına 2018 yılı içerisinde başlanması planlanıyor. Yunusemre ilçesine bağlı Yeni Mahalle'deki 8 Eylül Kemal Neşen Dömekeli İlkokulu bahçesine, 24 derslikli olmak üzere ilkokul ve ortaokul yapılacak. Yapımında bir aksilik çıkmadığı taktirde, yeni okulun 2019–2020 eğitim-öğretim sezonunda açılması planlanıyor.   
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.