YUNUSEMRE’DEN MURADİYE’YE SÜPER TESİS!

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2018 - 10:46, Güncelleme: 12.01.2018 - 10:46
 

YUNUSEMRE’DEN MURADİYE’YE SÜPER TESİS!

Yunusemre Belediyesi’nin, altyapı takımlarının kullanması amacıyla Muradiye’ye yaptığı spor tesisi, Manisa ve Türk sporuna büyük katkı sağlayacak.
HABER TURAN IŞIK Yunusemre Belediyesi, sadece yetiştirdiği sporcularla değil, tesisleşme hareketleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor. Belediye’nin, son olarak Muradiye’ye yaptığı yeni spor tesisi ile genç sporcuların yetişmesine ve gelişmesine katkı sağlanacak. ALTYAPI TAKIMLARI İÇİN YAPILDI Tesislerde, Yunusemre Belediyespor ile ortak çalışmalar yürüten Murat Germen Spor Kulübü’nün antrenörlerinden Alper Dirik konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dirik sözlerine, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan’a teşekkür ederek başlarken, bu tesisin Manisa ve Türk sporuna önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Tesisin Yunusemre Belediyespor, Murat Germen Spor, Manisaspor ve 13 yaşa kadar olan bütün altyapı takımlarının hizmetine açıldığını belirten Alper Dirik, 13 yaş üstü takımların ise çimlerin yeni olması ve kışın etkisiyle çabuk yıpranmaması adına “özel durumlar haricinde” kullanamayacağını belirtti. ULUSAL ÇAPTA TURNUVALAR DÜZENLENECEK Tesisin gerçek bir altyapı tesisi olduğunun altını çizen Dirik, hafta içi ya da hafta sonu bu tesisi kullanmak isteyen bütün takımların, Yunusemre Belediyesi’nden gerekli izinleri aldığı takdirde tesisten faydalanabileceğini söyledi. Tesisin çok büyük bir tesis olduğunu ve aynı anda birçok takımın bu tesisten yararlanabileceğini belirten Alper Dirik, tesiste sadece antrenman yapılmayacağını, ayrıca birçok turnuva da düzenleyeceklerini, ilk turnuvanın ise sömestr tatilinde olacağını belirtti. Düzenleyecekleri turnuvalara sadece Manisa’dan değil, İzmir’den de birçok takımın katılacağını belirten Dirik, Manisa futbolundaki çocukların gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. İlerleyen dönemde bu tesislerde yapılacak olan turnuvalara 3 büyükler ve diğer Anadolu takımlarının da altyapılarını davet edeceklerini belirten Dirik, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.  
Yunusemre Belediyesi’nin, altyapı takımlarının kullanması amacıyla Muradiye’ye yaptığı spor tesisi, Manisa ve Türk sporuna büyük katkı sağlayacak.
HABER
TURAN IŞIK

Yunusemre Belediyesi, sadece yetiştirdiği sporcularla değil, tesisleşme hareketleriyle de dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor. Belediye’nin, son olarak Muradiye’ye yaptığı yeni spor tesisi ile genç sporcuların yetişmesine ve gelişmesine katkı sağlanacak.



ALTYAPI TAKIMLARI İÇİN YAPILDI
Tesislerde, Yunusemre Belediyespor ile ortak çalışmalar yürüten Murat Germen Spor Kulübü’nün antrenörlerinden Alper Dirik konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Dirik sözlerine, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi ve Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan’a teşekkür ederek başlarken, bu tesisin Manisa ve Türk sporuna önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Tesisin Yunusemre Belediyespor, Murat Germen Spor, Manisaspor ve 13 yaşa kadar olan bütün altyapı takımlarının hizmetine açıldığını belirten Alper Dirik, 13 yaş üstü takımların ise çimlerin yeni olması ve kışın etkisiyle çabuk yıpranmaması adına “özel durumlar haricinde” kullanamayacağını belirtti.

ULUSAL ÇAPTA TURNUVALAR DÜZENLENECEK
Tesisin gerçek bir altyapı tesisi olduğunun altını çizen Dirik, hafta içi ya da hafta sonu bu tesisi kullanmak isteyen bütün takımların, Yunusemre Belediyesi’nden gerekli izinleri aldığı takdirde tesisten faydalanabileceğini söyledi. Tesisin çok büyük bir tesis olduğunu ve aynı anda birçok takımın bu tesisten yararlanabileceğini belirten Alper Dirik, tesiste sadece antrenman yapılmayacağını, ayrıca birçok turnuva da düzenleyeceklerini, ilk turnuvanın ise sömestr tatilinde olacağını belirtti. Düzenleyecekleri turnuvalara sadece Manisa’dan değil, İzmir’den de birçok takımın katılacağını belirten Dirik, Manisa futbolundaki çocukların gelişimi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. İlerleyen dönemde bu tesislerde yapılacak olan turnuvalara 3 büyükler ve diğer Anadolu takımlarının da altyapılarını davet edeceklerini belirten Dirik, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.