ETV VE DENGE GAZETESİ AİLESİNDEN BAŞKAN YARALI'YA ZİYARET  

ÖZEL RÖPORTAJ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.10.2018 - 07:50, Güncelleme: 03.10.2018 - 07:50
 

ETV VE DENGE GAZETESİ AİLESİNDEN BAŞKAN YARALI'YA ZİYARET  

Saruhanlı ilçesinde 4 yıl aradan sonra yapılan ve bu yıl 12. si düzenlenen 12. Altın Üzüm ve Kültür Festivali’nin ardından Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi ailesi Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti.
Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi Reklam Müdürü İpek Arpağ ve İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Kurtaç, Saruhanlı'nın geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı için yapılan 12. Altın Üzüm ve Kültür Festivali sonrası Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti.   Ziyarette, Saruhanlı Belediyesi ve Etv Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşen festivalin Denge Gazetesi'nde çıkan haberlerinin sayfa nüshaları çerçeveletilerek Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi ailesi adına Yaralı'ya takdim edildi. Hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yaralı, organizasyonda büyük emekler veren Saruhanlı Belediyesi ekibine teşekkür ederek; “Bütün personellerimiz ile birlikte özellikle bu organizasyonu yapan Etv Organizasyon'a ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emek harcadılar.” dedi.   “HALKIMIZ BU FESTİVALİ ÖZLEMİŞ” Festival sürecini değerlendiren Başkan Yaralı, Türkiye'de gerçekleşen bazı olaylardan dolayı uzun zamandır bu festivali yapamadıklarını belirterek; “Bu yılki festivalimiz gerçekten çok güzel geçti. Halkımız bu festivali özlemiş. 4 yıldır bu festivali yapmıyorduk. Bunun nedeni ise ülkemizin zorlu süreçler geçirmesiydi. Hendek terörleri, Soma faciası, 15 Temmuz gibi ülkemizin tarihinde görmüş olduğu en büyük ihaneti yaşadık. Bu süreçler içerisinde eğlence yapmak istememiştik. Ama bu yıl uygun bir ortam vardı. Bunun için Saruhanlı'nın kurtuluş gününe denk gelecek şekilde bu festivali planladık. Konserlerimize halkımızın yoğun katılımı olurken stantlara da büyük ilgi gösterdiler. İnşallah bundan sonra bu festivali yine halkımızla beraber kutlayacağız. Çiftçilerimiz inşallah bundan sonraki süreçlerde yine üzüm hasatlarını bol bereketli bir şekilde yapacaklar. Çiftçilerimizin bol bereketli yıllar geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.   SIRADA ZEYTİN ŞENLİKLERİ VAR Saruhanlı'da sadece üzümün yetişmediğini bunun yanı sıra zeytin ve pek çok tarımsal ürünün yetiştirildiğini hatırlatan Başkan Yaralı, Ekim ayı içerisinde de Saruhanlı'nın Büyükbelen Mahallesi'nde zeytin şenliklerinin düzenleneceğini duyurdu ve ilçe halkını bu şenliklere beklediklerini söyledi. -Özlem ŞAHİN  
Saruhanlı ilçesinde 4 yıl aradan sonra yapılan ve bu yıl 12. si düzenlenen 12. Altın Üzüm ve Kültür Festivali’nin ardından Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi ailesi Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti.
Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi Reklam Müdürü İpek Arpağ ve İnsan Kaynakları Müdürü Yasemin Kurtaç, Saruhanlı'nın geçim kaynağı olan üzümün tanıtımı için yapılan 12. Altın Üzüm ve Kültür Festivali sonrası Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı makamında ziyaret etti.
 
Ziyarette, Saruhanlı Belediyesi ve Etv Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşen festivalin Denge Gazetesi'nde çıkan haberlerinin sayfa nüshaları çerçeveletilerek Etv ve Manisa’da Denge Gazetesi ailesi adına Yaralı'ya takdim edildi. Hediyeden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yaralı, organizasyonda büyük emekler veren Saruhanlı Belediyesi ekibine teşekkür ederek; “Bütün personellerimiz ile birlikte özellikle bu organizasyonu yapan Etv Organizasyon'a ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok büyük emek harcadılar.” dedi.
 
“HALKIMIZ BU FESTİVALİ ÖZLEMİŞ”
Festival sürecini değerlendiren Başkan Yaralı, Türkiye'de gerçekleşen bazı olaylardan dolayı uzun zamandır bu festivali yapamadıklarını belirterek; “Bu yılki festivalimiz gerçekten çok güzel geçti. Halkımız bu festivali özlemiş. 4 yıldır bu festivali yapmıyorduk. Bunun nedeni ise ülkemizin zorlu süreçler geçirmesiydi. Hendek terörleri, Soma faciası, 15 Temmuz gibi ülkemizin tarihinde görmüş olduğu en büyük ihaneti yaşadık. Bu süreçler içerisinde eğlence yapmak istememiştik. Ama bu yıl uygun bir ortam vardı. Bunun için Saruhanlı'nın kurtuluş gününe denk gelecek şekilde bu festivali planladık. Konserlerimize halkımızın yoğun katılımı olurken stantlara da büyük ilgi gösterdiler. İnşallah bundan sonra bu festivali yine halkımızla beraber kutlayacağız. Çiftçilerimiz inşallah bundan sonraki süreçlerde yine üzüm hasatlarını bol bereketli bir şekilde yapacaklar. Çiftçilerimizin bol bereketli yıllar geçirmesini diliyorum.” diye konuştu.
 
SIRADA ZEYTİN ŞENLİKLERİ VAR
Saruhanlı'da sadece üzümün yetişmediğini bunun yanı sıra zeytin ve pek çok tarımsal ürünün yetiştirildiğini hatırlatan Başkan Yaralı, Ekim ayı içerisinde de Saruhanlı'nın Büyükbelen Mahallesi'nde zeytin şenliklerinin düzenleneceğini duyurdu ve ilçe halkını bu şenliklere beklediklerini söyledi. -Özlem ŞAHİN
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.