CHP İzmir İl Başkanı Yücel, milletvekili aday adaylığı için istifa etti

POLİTİKA (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2022 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2022 - 14:07
 

CHP İzmir İl Başkanı Yücel, milletvekili aday adaylığı için istifa etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin il başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. Yücel, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi. "Her son, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır" CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bu mücadelenin bir parçası olarak, 5 yıldır büyük bir onurla sürdürdüğüm il başkanlığı görevimi, partimizin yayınladığı genelge doğrultusunda milletvekili aday adayı olmak için noktalamaya karar verdim. Her son, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Bizim bir unvana, mevkiye makama ya da titre ihtiyacımız yok. CHP üyesi olmak zaten bize en büyük sorumluluğu yüklüyor" şeklinde konuştu. Başkan Tunç Soyer: "Bu dava hepimizin davası" Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, Deniz Yücel’in basın açıklamasında yer aldı. Soyer, "Bu dava hepimizin davası. Biz de bu davanın neferleriyiz. Ekmek, özgürlük, adalet, cumhuriyet, demokrasi davası. Biz bu davanın bekçileriyiz. Nöbet yerleri değişiyor; çünkü hiçbir nöbet sonsuza dek sürmez. Bizim yoldaşlığımız bitmeyecek. Makam ve mevkiler değişse de, davamız devam edecek. Ben başarılar diliyorum, yolumuz hiç ayrılmayacak, sadece yeni bir nöbet yeri olacak” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, partisinin il başkanlığı binasında bir basın toplantısı düzenledi. Yücel, 2023 yılında yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

"Her son, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır"

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Bu mücadelenin bir parçası olarak, 5 yıldır büyük bir onurla sürdürdüğüm il başkanlığı görevimi, partimizin yayınladığı genelge doğrultusunda milletvekili aday adayı olmak için noktalamaya karar verdim. Her son, aynı zamanda yeni bir başlangıçtır. Bizim bir unvana, mevkiye makama ya da titre ihtiyacımız yok. CHP üyesi olmak zaten bize en büyük sorumluluğu yüklüyor" şeklinde konuştu.

Başkan Tunç Soyer: "Bu dava hepimizin davası"

Öte yandan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, Deniz Yücel’in basın açıklamasında yer aldı. Soyer, "Bu dava hepimizin davası. Biz de bu davanın neferleriyiz. Ekmek, özgürlük, adalet, cumhuriyet, demokrasi davası. Biz bu davanın bekçileriyiz. Nöbet yerleri değişiyor; çünkü hiçbir nöbet sonsuza dek sürmez. Bizim yoldaşlığımız bitmeyecek. Makam ve mevkiler değişse de, davamız devam edecek. Ben başarılar diliyorum, yolumuz hiç ayrılmayacak, sadece yeni bir nöbet yeri olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.