1. YAŞINI KUTLADILAR

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2012 - 18:29, Güncelleme: 30.03.2012 - 18:29
 

1. YAŞINI KUTLADILAR

Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Vali Yardımcısı Osman Ekşi ile birlikte Özel Grandmedical Hospital’ın 1. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey’i ziyaret ederek pastalı kutlama yaptı. Grandmedical’in ortaklarını tebrik eden Yumrukaya, Manisalılara sundukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Vali Yardımcısı Osman Ekşi ile birlikte Özel Grandmedical Hospital’ı ziyaret ederek 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ziyarette, Özel Grandmedical Hopsital Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, Hastanenin Teknik ve İdari Koordinatörü Ali Arslan ile Mali Koordinatörü Zübeyir Enes Dindar’ın da hazır bulundu. Yumrukaya ve Vali Yardımcısı Ekşi, 1. kuruluş yıl dönümlerini kutlayarak birlikte pasta kesti. Atabey ise, Yumrukaya’nın jestinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar ve kendi adına bir tablo hediye ederek teşekkür etti. Manisalılara sundukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yumrukaya ise şöyle konuştu: “Ben daha önce hastaneyi ziyaret ettim ancak işbirliğinden dolayı bu ekibi ilk defa ziyaret etme fırsatı buldum. Bu gün tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye böyle bir pasta getirdim. Bunun mum falan yok ama uzun ömür dileklerimizle yakmıyoruz zaten. Bir yıl olsun, iki yıl olsun diye. Özel Grandmedical Hospital yönetim kurulu başkan, başkan yardımcısı ve tüm üyelerine başarılar diliyorum. Tabi şunu da belirtmek istiyorum biz bu pastayı verirken Manisalılar olarak isteklerimiz var. Manisa’ya daha iyi hizmet istiyoruz, Manisa’ya daha büyük yatırımlar istiyoruz. Manisa ufak bir ayıbı kapattı bu hastane ile. Çünkü herkes İzmir’e gidiyordu, ben kendimden biliyorum. Manisa’nın özel hastanesi vardı ama büyük bir hastanenin gelmesi daha güzel bir şey oldu. Daha değişik makineler, daha değişik cihazlar ve Manisalıların sağlığında ne kullanılacaksa onları biz burada görmek istiyoruz.” Vali Yardımcısı Osman Ekşi de 1.  kuruluş yıl dönümünü kutlayarak  “ Sağlıklı hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyoruz. Manisalılar başka tedavi merkezi aramasın. Manisalıların sağlığı için aranan tüm imkânların bu hastanede mevcut olduğunu düşünüyorum. Tüm ekibi kutluyorum” dedi Grandmedical Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, Manisalılar için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydetti. Atabey,  “Erdinç Bey’in hastanemize vermiş olduğu değerden dolayı, bize ve ortağımıza yapmış olduğu bu jestten dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsun var olsun. Bizleri onurlandırdı.” Dedi. Erdinç Bey’in jestine teşekkür eden Özel Grandmedical Hostipal Teknik ve İdari Koordinatörü Ali Arslan ise, “Bize yapmış olduğunuz bu jestten dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizin bu kibarlığınızı ve tarzınızı hep biliyoruz. Bu şekilde bu tarzınızı daha da perçinleşmiş oldunuz. Her zaman bekleriz.”dedi   Özel Grandmedical Mali Koordinatörü Zübeyir Enes Dindar ise, Sağlıkta iddialı bir ekibe sahip olduklarını belirterek, “ Erdinç Bey’in bizleri ziyaret etmesi son derece memnuniyet verici. Hastanemizin güzel hizmetlerini yerinde gördü. Manisalılara en iyi sağlık hizmeti verebilmek adına buradayız, Bu yüzden bu hastaneyi hizmete soktuk. Kendisine teşekkür ediyoruz, sağlığın tek adresi Grandmedical Hospital diyorum” dedi                            
Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Vali Yardımcısı Osman Ekşi ile birlikte Özel Grandmedical Hospital’ın 1. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey’i ziyaret ederek pastalı kutlama yaptı. Grandmedical’in ortaklarını tebrik eden Yumrukaya, Manisalılara sundukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya, Vali Yardımcısı Osman Ekşi ile birlikte Özel Grandmedical Hospital’ı ziyaret ederek 1. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Ziyarette, Özel Grandmedical Hopsital Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, Hastanenin Teknik ve İdari Koordinatörü Ali Arslan ile Mali Koordinatörü Zübeyir Enes Dindar’ın da hazır bulundu.

Yumrukaya ve Vali Yardımcısı Ekşi, 1. kuruluş yıl dönümlerini kutlayarak birlikte pasta kesti. Atabey ise, Yumrukaya’nın jestinden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Üzeyir Dindar ve kendi adına bir tablo hediye ederek teşekkür etti.

Manisalılara sundukları sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Yumrukaya ise şöyle konuştu: “Ben daha önce hastaneyi ziyaret ettim ancak işbirliğinden dolayı bu ekibi ilk defa ziyaret etme fırsatı buldum. Bu gün tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye böyle bir pasta getirdim. Bunun mum falan yok ama uzun ömür dileklerimizle yakmıyoruz zaten. Bir yıl olsun, iki yıl olsun diye. Özel Grandmedical Hospital yönetim kurulu başkan, başkan yardımcısı ve tüm üyelerine başarılar diliyorum. Tabi şunu da belirtmek istiyorum biz bu pastayı verirken Manisalılar olarak isteklerimiz var. Manisa’ya daha iyi hizmet istiyoruz, Manisa’ya daha büyük yatırımlar istiyoruz. Manisa ufak bir ayıbı kapattı bu hastane ile. Çünkü herkes İzmir’e gidiyordu, ben kendimden biliyorum. Manisa’nın özel hastanesi vardı ama büyük bir hastanenin gelmesi daha güzel bir şey oldu. Daha değişik makineler, daha değişik cihazlar ve Manisalıların sağlığında ne kullanılacaksa onları biz burada görmek istiyoruz.”
Fenomenbet />

Vali Yardımcısı Osman Ekşi de 1.  kuruluş yıl dönümünü kutlayarak  “ Sağlıklı hayırlı hizmetler vermesini temenni ediyoruz. Manisalılar başka tedavi merkezi aramasın. Manisalıların sağlığı için aranan tüm imkânların bu hastanede mevcut olduğunu düşünüyorum. Tüm ekibi kutluyorum” dedi

Grandmedical Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kamber Ali Atabey, Manisalılar için tüm imkânlarını seferber ettiklerini kaydetti. Atabey,  “Erdinç Bey’in hastanemize vermiş olduğu değerden dolayı, bize ve ortağımıza yapmış olduğu bu jestten dolayı teşekkür ediyoruz. Sağ olsun var olsun. Bizleri onurlandırdı.” Dedi. Erdinç Bey’in jestine teşekkür eden Özel Grandmedical Hostipal Teknik ve İdari Koordinatörü Ali Arslan ise, “Bize yapmış olduğunuz bu jestten dolayı çok teşekkür ediyorum. Sizin bu kibarlığınızı ve tarzınızı hep biliyoruz. Bu şekilde bu tarzınızı daha da perçinleşmiş oldunuz. Her zaman bekleriz.”dedi  

Özel Grandmedical Mali Koordinatörü Zübeyir Enes Dindar ise, Sağlıkta iddialı bir ekibe sahip olduklarını belirterek, “ Erdinç Bey’in bizleri ziyaret etmesi son derece memnuniyet verici. Hastanemizin güzel hizmetlerini yerinde gördü. Manisalılara en iyi sağlık hizmeti verebilmek adına buradayız, Bu yüzden bu hastaneyi hizmete soktuk. Kendisine teşekkür ediyoruz, sağlığın tek adresi Grandmedical Hospital diyorum” dedi  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.