Aşılamada yeni dönem!

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2021 - 12:09, Güncelleme: 27.05.2021 - 12:09
 

Aşılamada yeni dönem!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin." dedi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programında yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Cepten keyifli Sex Hattı yaşamak için fiyatı uygun özel kadınlar burada.Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin." dedi. 50 YAŞ ÜSTÜ 1 HAZİRAN'DA Bakan Koca dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 1 Haziran'dan itibaren 50 yaş üstü vatandaşların aşılanacağını duyurmuştu. Koca, "1 Haziran'dan itibaren aşılama programımız hızlanmış olacak. Bu kapsamda 1 Haziran'dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlanacaktır" ifadelerini kullanmıştı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin." dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, aşı programında yeni bir dönemin başlayacağını duyurdu. Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Aşı programımızda öncelikli bir grubu daha aşılamaya başlıyoruz. Cepten keyifli Sex Hattı yaşamak için fiyatı uygun özel kadınlar burada.Bugünden itibaren tam bağımlı orta düzey ve ağır engelli vatandaşlarımızın aşılanması başlıyor. Bu güce güvenin." dedi.

50 YAŞ ÜSTÜ 1 HAZİRAN'DA

Bakan Koca dün gerçekleştirilen Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada 1 Haziran'dan itibaren 50 yaş üstü vatandaşların aşılanacağını duyurmuştu.

Koca, "1 Haziran'dan itibaren aşılama programımız hızlanmış olacak. Bu kapsamda 1 Haziran'dan itibaren 50 yaş üzeri vatandaşlarımızın da aşılanmasına başlanacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.