BİTKİSEL TEDAVİYLE KANSERDEN KURTULDU

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2012 - 11:00, Güncelleme: 26.03.2012 - 11:00
 

BİTKİSEL TEDAVİYLE KANSERDEN KURTULDU

İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan bir kadın, yakalandığı gırtlak kanserini bitkisel tedaviyle yenmeyi başardı
 Hastalık sürecini anlatan 66 yaşındaki 3 çocuk annesi Sabriye Ergül, en çok yemek yemeyi özlediğini dile getirdi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında öksürük şikayetiyle hastaneye gittiğini belirten Ergül, başından geçenleri şöyle anlattı:  "Bazen öksürükle birlikte boğazımdan kan geliyordu. Ayrıca yutkunma güçlüğü çekiyordum. İlçedeki Kınık Devlet Hastanesine gittim. Burada bana gerekli tetkikler yapıldı. Sonuçları doktora gösterdik. Boğazımdan gelen kanın nedeni belli olmuştu. Doktor benim gırtlak kanseri olduğumu hemen tedaviye başlamamın gerektiğini söyledi. Biz tedaviye başladık yemek yiyemediğim için ancak sıvıyla besleniyordum. Bende hızlı kilo kaybı başladı. 49 kiloya kadar düştüm. Tedaviden Poker bir sonuç alamadım." Umutsuzluğa düştüğü zamanda yaptığı araştırmalar sonucunda Ege Lokman Şevki Güngör'ü duyduğunu belirten Ergül, raporlarıyla birlikte Güngör'e gittiğini söyledi. Ergül, "Şevki Güngör, 'merak etme uygulayacağım bitkisel tedaviyle hiçbir şeyin kalmaz' diyordu. Biliyordum; kendisinden çok sayıda hasta iyileşmişti. Bana verdiği bitkisel ürünleri 6 ay kadar kullandım. İlk haftadan itibaren yutkunmalarım normale dönmüştü. Boğazımdaki şişlik inmeye başlamıştı. Her geçen gün durumum daha iyiye gidiyordu. 6 ay sonra tekrar tahlil yaptırdım. Hastalıktan eser kalmamıştı. Şimdi her yemeği rahatlıkla yiyebiliyorum. Hiçbir şikayetim kalmadı. Şimdi 57 kilodayım. Şevki beyden Allah razı olsun" diye konuştu.
İzmir'in Kınık ilçesinde yaşayan bir kadın, yakalandığı gırtlak kanserini bitkisel tedaviyle yenmeyi başardı
 Hastalık sürecini anlatan 66 yaşındaki 3 çocuk annesi Sabriye Ergül, en çok yemek yemeyi özlediğini dile getirdi. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında öksürük şikayetiyle hastaneye gittiğini belirten Ergül, başından geçenleri şöyle anlattı:  "Bazen öksürükle birlikte boğazımdan kan geliyordu. Ayrıca yutkunma güçlüğü çekiyordum. İlçedeki Kınık Devlet Hastanesine gittim. Burada bana gerekli tetkikler yapıldı. Sonuçları doktora gösterdik. Boğazımdan gelen kanın nedeni belli olmuştu. Doktor benim gırtlak kanseri olduğumu hemen tedaviye başlamamın gerektiğini söyledi. Biz tedaviye başladık yemek yiyemediğim için ancak sıvıyla besleniyordum. Bende hızlı kilo kaybı başladı. 49 kiloya kadar düştüm. Tedaviden Poker bir sonuç alamadım."
Umutsuzluğa düştüğü zamanda yaptığı araştırmalar sonucunda Ege Lokman Şevki Güngör'ü duyduğunu belirten Ergül, raporlarıyla birlikte Güngör'e gittiğini söyledi. Ergül, "Şevki Güngör, 'merak etme uygulayacağım bitkisel tedaviyle hiçbir şeyin kalmaz' diyordu. Biliyordum; kendisinden çok sayıda hasta iyileşmişti. Bana verdiği bitkisel ürünleri 6 ay kadar kullandım. İlk haftadan itibaren yutkunmalarım normale dönmüştü. Boğazımdaki şişlik inmeye başlamıştı. Her geçen gün durumum daha iyiye gidiyordu. 6 ay
sonra tekrar tahlil yaptırdım. Hastalıktan eser kalmamıştı. Şimdi her yemeği rahatlıkla yiyebiliyorum. Hiçbir şikayetim kalmadı. Şimdi 57 kilodayım. Şevki beyden Allah razı olsun" diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.