MİNİKLER SÜT İÇECEK

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2012 - 12:10, Güncelleme: 13.03.2012 - 12:10
 

MİNİKLER SÜT İÇECEK

Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin ortak projesiyle öğrenciler bol bol süt içecek.
Süt projesine finansman desteği sağlayan Manisa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 7 hafta boyunca 10 okulda haftanın 3 günü öğrencilere süt dağıtılmasını sağlayacak. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Kırlıoğlu, projenin hem öğrencilerin sağlıklı beslenmesinde hem de süt tüketiminin artırılmasında büyük önem taşıdığına atıfta bulunarak, “Bu konuda zaten Tarım Bakanlığı’nın da çalışmaları var. Okullarda süt projesi yaygınlaşacak. Manisa’da Valiliğimiz öncülüğünde kurum ve kuruluşlar olarak ileride tüm Türkiye’de uygulanacak olan bu projeye şimdiden öncülük etmiş olduk. Projeyle sütteki ani fiyat düşmeleri ortadan kalkacak ve süt fiyatlarında istikrar sağlanacaktır. Biz Damızlık Birliği olarak projeye destek vermeye devam Taraftarium edeceğiz. Manisa Valiliği, tarım İl Müdürlüğü ve projede yer tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” diye konuştu. 10 okulda haftanın 3 günü süt dağıtılacak Planlamaya göre Manisa merkezde 10 okulda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 500’den fazla öğrenciye süt dağıtılacak. Kazım Karabekir. Anaokulu, Kazım Karabekir, Vicdan Karaosmanoğlu, Dr. Ömer Faruk Meriç İÖO Anasınıfı, TBMM 85.Yıl Çok Programlı Lisesi Uygulama Sınıfı, Gediz Anasınıfı, Milli Birlik, Necatibey, Atatürk, Halil Yurtsever İ.Ö.O. Anasınıfı proje dahilinde süt dağıtılacak okullar arasında yer alıyor.  
Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Tarım İl Müdürlüğü, Celal Bayar Üniversitesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin ortak projesiyle öğrenciler bol bol süt içecek.
Süt projesine finansman desteği sağlayan Manisa İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 7 hafta boyunca 10 okulda haftanın 3 günü öğrencilere süt dağıtılmasını sağlayacak. Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ahmet Kırlıoğlu, Kırlıoğlu, projenin hem öğrencilerin sağlıklı beslenmesinde hem de süt tüketiminin artırılmasında büyük önem taşıdığına atıfta bulunarak, “Bu konuda zaten Tarım Bakanlığı’nın da çalışmaları var. Okullarda süt projesi yaygınlaşacak. Manisa’da Valiliğimiz öncülüğünde kurum ve kuruluşlar olarak ileride tüm Türkiye’de uygulanacak olan bu projeye şimdiden öncülük etmiş olduk. Projeyle sütteki ani fiyat düşmeleri ortadan kalkacak ve süt fiyatlarında istikrar sağlanacaktır. Biz Damızlık Birliği olarak projeye destek vermeye devam Taraftarium edeceğiz. Manisa Valiliği, tarım İl Müdürlüğü ve projede yer tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz” diye konuştu.

10 okulda haftanın 3 günü süt dağıtılacak

Planlamaya göre Manisa merkezde 10 okulda, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 500’den fazla öğrenciye süt dağıtılacak. Kazım Karabekir. Anaokulu, Kazım Karabekir, Vicdan Karaosmanoğlu, Dr. Ömer Faruk Meriç İÖO Anasınıfı, TBMM 85.Yıl Çok Programlı Lisesi Uygulama Sınıfı, Gediz Anasınıfı, Milli Birlik, Necatibey, Atatürk, Halil Yurtsever İ.Ö.O. Anasınıfı proje dahilinde süt dağıtılacak okullar arasında yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.