Sağlık Bakanı Koca "Salgının sonu geliyor" diyerek haritayı paylaştı

SAĞLIK (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2021 - 12:23, Güncelleme: 06.07.2021 - 12:23
 

Sağlık Bakanı Koca "Salgının sonu geliyor" diyerek haritayı paylaştı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka haritasını paylaştı ve "Aşı ile salgının sonu geliyor" mesajını verdi. Bakan Koca ayrıda, bayramda kısıtlama olmayacağını da ekledi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre vaka sayısı haritasını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, şu ifadeleri kullandı: İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun. Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun. Bakan Koca ayrıca Kurban Bayramı’nda ekstra bir tedbir uygulanmayacağını da söyledi. Delta Plus Türkiye'de! (Delta Plus hangi illerde görüldü?) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un da arasında olduğu 3 ildeki 3 koronavirüs vakasında Delta Plus varyantının görüldüğünü açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk Delta Plus vakalarına Türkiye’de de rastlandığını söyledi. Delta varyantı görülen il sayısının da 30'a çıktığını duyurdu: “Delta Plus, 3 farklı ilde olmak üzere 3 kişide görüldü. İllerden biri İstanbul. Ankara'da yok. Bu kişiler aşılı değiller. Genel durumları ise iyi. Ağır geçirmiyorlar, ayakta takip ediliyorlar. Delta varyantında ise vaka sayısı giderek artıyor, 284'lere kadar çıktı. Vakaların görüldüğü il sayısı da 30'u buldu.”
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre haftalık vaka haritasını paylaştı ve "Aşı ile salgının sonu geliyor" mesajını verdi. Bakan Koca ayrıda, bayramda kısıtlama olmayacağını da ekledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illere göre vaka sayısı haritasını açıkladı. Twitter hesabından paylaşım yapan Koca, şu ifadeleri kullandı:

İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun.

Son bir haftada vaka sayısı en çok azalan illerimiz; Gümüşhane, Eskişehir, Artvin, Denizli ve Bartın. Salgının sonu aşı ile geliyor. Yarına bugünden daha güvenli bakabilmek için aşınızı olun.

Bakan Koca ayrıca Kurban Bayramı’nda ekstra bir tedbir uygulanmayacağını da söyledi.

Delta Plus Türkiye'de! (Delta Plus hangi illerde görüldü?)

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'un da arasında olduğu 3 ildeki 3 koronavirüs vakasında Delta Plus varyantının görüldüğünü açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ilk Delta Plus vakalarına Türkiye’de de rastlandığını söyledi. Delta varyantı görülen il sayısının da 30'a çıktığını duyurdu:

“Delta Plus, 3 farklı ilde olmak üzere 3 kişide görüldü. İllerden biri İstanbul. Ankara'da yok. Bu kişiler aşılı değiller. Genel durumları ise iyi. Ağır geçirmiyorlar, ayakta takip ediliyorlar. Delta varyantında ise vaka sayısı giderek artıyor, 284'lere kadar çıktı. Vakaların görüldüğü il sayısı da 30'u buldu.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.