15 İŞÇİ YARALANDI

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2017 - 10:03, Güncelleme: 16.06.2017 - 10:03
 

15 İŞÇİ YARALANDI

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinden Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hafriyat taşıyan kamyonun, işçi servisi ile çarpıştı. Kazada, 15 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgiye göre, Erdem A., yönetimindeki 20 AB 485 plakalı hafriyat kamyonu, Hacıeyüplü Mahallesindeki kavşakta, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinden Denizli’deki bir fabrikaya tekstil işçisi taşıyan İbrahim Y., idaresindeki 45 TA 5834 plakalı minibüse çarptı. Kazada sürücüler ve minibüsteki 13 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.  Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinden Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde hafriyat taşıyan kamyonun, işçi servisi ile çarpıştı. Kazada, 15 kişi yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Erdem A., yönetimindeki 20 AB 485 plakalı hafriyat kamyonu, Hacıeyüplü Mahallesindeki kavşakta, Manisa’nın Sarıgöl ilçesinden Denizli’deki bir fabrikaya tekstil işçisi taşıyan İbrahim Y., idaresindeki 45 TA 5834 plakalı minibüse çarptı. Kazada sürücüler ve minibüsteki 13 kişi yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. 
Yaralılar, kaza yerindeki ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.