BAYRAK VE ATATÜRK SEVGİSİNİ DUVARA İŞLEDİ

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.09.2017 - 14:12, Güncelleme: 29.09.2017 - 14:12
 

BAYRAK VE ATATÜRK SEVGİSİNİ DUVARA İŞLEDİ

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Atatürk hayranı bir vatandaş komşularının da yardımıyla evinin duvarına bayrak ve Atatürk resmi çizerek, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü işledi.
Sarıgöl Konak Mahallesi Yukarıkoçaklar Caddesinde oturan Haşim Acar, evinin dış duvarına iki günde bayrak ve Atatürk resmi çizerek Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir' sözünü işledi.  Atatürk'ü çok sevdiğini bu nedenle evinin caddeye bakan dış duvarına mahalle sakinlerinin de yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdiğini belirten Haşim Acar, "Ben Atatürk'ü ve bayrağımızı çok seviyorum. Bu nedenle caddemizde bulunan komşularımın da rızasını alarak evimin caddeye bakan dış duvarına caddedeki arkadaşların da yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdim. Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü yazdım. Çalışmamı şablon hazırlayarak iki günde tamamladım. Zaten evimde gazete kağıtlarından vazo, kapı çelenkleri, gibi çeşitli süs eşyaları da yapıyordum. Duvara yaptığım çalışmam da çok beğenildi." dedi. Konak Mahallesi, Yukarıkoçaklar Caddesi üzerindeki evinin 13 metrelik dış duvarına yapılan çalışmanın gelip geçenlerin de dikkatini çektiğini belirten Acar, "Yeni nesillere de örnek bir çalışma yaptım. Çok mutluyum." dedi.
Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde Atatürk hayranı bir vatandaş komşularının da yardımıyla evinin duvarına bayrak ve Atatürk resmi çizerek, 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü işledi.

Sarıgöl Konak Mahallesi Yukarıkoçaklar Caddesinde oturan Haşim Acar, evinin dış duvarına iki günde bayrak ve Atatürk resmi çizerek Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız Milletindir' sözünü işledi. 
Atatürk'ü çok sevdiğini bu nedenle evinin caddeye bakan dış duvarına mahalle sakinlerinin de yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdiğini belirten Haşim Acar, "Ben Atatürk'ü ve bayrağımızı çok seviyorum. Bu nedenle caddemizde bulunan komşularımın da rızasını alarak evimin caddeye bakan dış duvarına caddedeki arkadaşların da yardımı ile bayrak ve Atatürk resmi çizdim. Atatürk'ün 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' sözünü yazdım. Çalışmamı şablon hazırlayarak iki günde tamamladım. Zaten evimde gazete kağıtlarından vazo, kapı çelenkleri, gibi çeşitli süs eşyaları da yapıyordum. Duvara yaptığım çalışmam da çok beğenildi." dedi.
Konak Mahallesi, Yukarıkoçaklar Caddesi üzerindeki evinin 13 metrelik dış duvarına yapılan çalışmanın gelip geçenlerin de dikkatini çektiğini belirten Acar, "Yeni nesillere de örnek bir çalışma yaptım. Çok mutluyum." dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.