SARIGÖL DALKILIÇ'A EŞLİK ETTİ

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2017 - 13:12, Güncelleme: 05.09.2017 - 13:12
 

SARIGÖL DALKILIÇ'A EŞLİK ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç’ı Sarıgöllü vatandaşlarla buluşturdu. 
Manisa’nın ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında pop müziğin önde gelen seslerinden Murat Dalkılıç, Sarıgöl’de konser verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği konserde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse ve vatandaşlar katıldı. Genç popçu, sevilen şarkılarını Sarıgöllü hayranlarıyla birlikte seslendirirken, enerjisi ve sahne performansıyla büyüledi. Sarıgöl’ün kurtuluş gününü kutlayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl’ün bayramını ve kurtuluş gününü kutlayarak, “Bizlerin arasına katılarak bizlere onur veren, en önemlisi Sarıgöl’deki değişimin mimarı, yatırımlarla destek veren, Sarıgöl’ün gönlünde ayrı bir yeri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün’e de hoş geldiniz diyorum” dedi.  Sevilen şarkılarını seslendiren Murat Dalkılıç’a, sahnede 10. Yıl Marşı eşliğinde teşekkür ederek çiçek ve mesir macunu takdim eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Necati Selçuk ile yaklaşık 3 buçuk sene öncesinde yola başladıklarını belirterek, Manisa’yı nasıl değişim içine soktukları gibi Sarıgöl’ü de aynı şekilde değiştirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Ergün, “El birliği ile çok daha güzel projelere imza atacağız. Ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğu içinde karşısında olacağız. Bugün anlamlı bir gün. Bugün Sarıgöl’ün kurtuluşu. Bizim bu günlere gelmemize sebep olan, bu ülkeyi cumhuriyeti kuran, karanlıklardan çıkaran, yokluktan çıkartan ve bugünü bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle bir kez daha yad ediyorum. Huzur içinde yatsınlar. Görevimiz geçmişte yaşananları siz gençlere ve gelecek kuşaklara aktarmak. Bunları aktarmak için meydandayız ve sizlerin yanındayız. Yapacağımız görev budur. Türkiye nice mutlu ve huzurlu günlerde kurtuluş gecelerini ve gündüzlerini yaşayacaktır. Bunlar sizlerin sayesinde olacaktır” dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında pop müziğin sevilen isimlerinden Murat Dalkılıç’ı Sarıgöllü vatandaşlarla buluşturdu. 
Manisa’nın ve ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü etkinlikleri kapsamında pop müziğin önde gelen seslerinden Murat Dalkılıç, Sarıgöl’de konser verdi. Manisa Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği konserde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse ve vatandaşlar katıldı. Genç popçu, sevilen şarkılarını Sarıgöllü hayranlarıyla birlikte seslendirirken, enerjisi ve sahne performansıyla büyüledi.
Sarıgöl’ün kurtuluş gününü kutlayan Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Sarıgöl’ün bayramını ve kurtuluş gününü kutlayarak, “Bizlerin arasına katılarak bizlere onur veren, en önemlisi Sarıgöl’deki değişimin mimarı, yatırımlarla destek veren, Sarıgöl’ün gönlünde ayrı bir yeri olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Cengiz Ergün’e de hoş geldiniz diyorum” dedi. 

Sevilen şarkılarını seslendiren Murat Dalkılıç’a, sahnede 10. Yıl Marşı eşliğinde teşekkür ederek çiçek ve mesir macunu takdim eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Necati Selçuk ile yaklaşık 3 buçuk sene öncesinde yola başladıklarını belirterek, Manisa’yı nasıl değişim içine soktukları gibi Sarıgöl’ü de aynı şekilde değiştirmek için çalışmalara başladıklarını söyledi. Ergün, “El birliği ile çok daha güzel projelere imza atacağız. Ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğu içinde karşısında olacağız. Bugün anlamlı bir gün. Bugün Sarıgöl’ün kurtuluşu. Bizim bu günlere gelmemize sebep olan, bu ülkeyi cumhuriyeti kuran, karanlıklardan çıkaran, yokluktan çıkartan ve bugünü bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle bir kez daha yad ediyorum. Huzur içinde yatsınlar. Görevimiz geçmişte yaşananları siz gençlere ve gelecek kuşaklara aktarmak. Bunları aktarmak için meydandayız ve sizlerin yanındayız. Yapacağımız görev budur. Türkiye nice mutlu ve huzurlu günlerde kurtuluş gecelerini ve gündüzlerini yaşayacaktır. Bunlar sizlerin sayesinde olacaktır” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.