UFUK YILDIRIM, ÇELİK VE SİMGE SARIGÖL’DE SÖYLEDİ

SARIGÖL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.09.2017 - 08:56, Güncelleme: 26.09.2017 - 08:56
 

UFUK YILDIRIM, ÇELİK VE SİMGE SARIGÖL’DE SÖYLEDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 11’inci Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali’nin son gününde ünlü sanatçılar Ufuk Yıldırım, Çelik ve Simge, Sarıgöllülerle buluştu. Konserler; Sarıgöl Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.
Gece sahneye ilk olarak Ufuk Yıldırım çıktı. ‘Yaradana Yalvartma’ şarkısıyla konserine başlayan Ufuk Yıldırım, 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını Sarıgöllüler için seslendirdi. Ardından ünlü sanatçı Çelik sahneye çıkarak kendisine eşlik eden Ufuk Yıldırım ile birlikte birbirinden güzel şarkılarını Sarıgöllüler için seslendirdi.   PROTOKOL SAHNEDE ZEYBEK OYNADI  Konserde Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u sahneye çağıran Çelik, Kaymakam Kılınç ve Başkan Selçuk ile beraber zeybek oynadı. 10’uncu yıl marşı ve havai fişek gösterileri ile devam eden gecede Kaymakam Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu sanatçılara çiçeklerini ve hediyelerini takdim etti.   SARIGÖL HALKI ŞARKILARLA COŞTU  Gecede son olarak Simge sahne aldı. İlk olarak ‘Kamera’ isimli şarkısını söyleyen Simge, pop müziğinin en güzel şarkılarını Sarıgöllülerle birlikte söyledi. Ünlü sanatçı Simge, ‘Miş Miş’, ‘Prens ve Prenses’, ‘Ödeme Vakti’, ‘Başı Dertte’ isimli şarkılarıyla Sarıgöllülere eğlenceli bir akşam yaşattı. ,  
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 11’inci Sarıgöl Sultani Üzüm Festivali’nin son gününde ünlü sanatçılar Ufuk Yıldırım, Çelik ve Simge, Sarıgöllülerle buluştu. Konserler; Sarıgöl Şehir Stadyumunda gerçekleştirildi.

Gece sahneye ilk olarak Ufuk Yıldırım çıktı. ‘Yaradana Yalvartma’ şarkısıyla konserine başlayan Ufuk Yıldırım, 90’lı yılların unutulmaz şarkılarını Sarıgöllüler için seslendirdi. Ardından ünlü sanatçı Çelik sahneye çıkarak kendisine eşlik eden Ufuk Yıldırım ile birlikte birbirinden güzel şarkılarını Sarıgöllüler için seslendirdi.



 
PROTOKOL SAHNEDE ZEYBEK OYNADI
 Konserde Sarıgöl Kaymakamı Çetin Kılınç ve Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’u sahneye çağıran Çelik, Kaymakam Kılınç ve Başkan Selçuk ile beraber zeybek oynadı. 10’uncu yıl marşı ve havai fişek gösterileri ile devam eden gecede Kaymakam Çetin Kılınç, Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu sanatçılara çiçeklerini ve hediyelerini takdim etti.


 
SARIGÖL HALKI ŞARKILARLA COŞTU
 Gecede son olarak Simge sahne aldı. İlk olarak ‘Kamera’ isimli şarkısını söyleyen Simge, pop müziğinin en güzel şarkılarını Sarıgöllülerle birlikte söyledi. Ünlü sanatçı Simge, ‘Miş Miş’, ‘Prens ve Prenses’, ‘Ödeme Vakti’, ‘Başı Dertte’ isimli şarkılarıyla Sarıgöllülere eğlenceli bir akşam yaşattı.


,








 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.