2018 ŞEHZADELİ KADIN ÇANAKKALE'Yİ GEZECEK

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.04.2018 - 09:51, Güncelleme: 09.04.2018 - 09:51
 

2018 ŞEHZADELİ KADIN ÇANAKKALE'Yİ GEZECEK

Şehzadeler Belediyesi'nin ilçedeki kadınlar için başlattığı '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den, Çanakkale'ye yolculuk' projesi kapsamında, Çanakkale'ye gidecek olan 400 kişilik ilk kafile Cumhuriyet Meydanı'ndan uğurlandı.
Şehzadeler Belediyesinin 2014 yılında başlattığı Kültür Gezileri projesi kapsamında bu yıl başlayan '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den Çanakkale'ye yolculuk' projesi başladı. Manisalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında başvurusu alınan 2018 kadın Nisan ayı boyunca her hafta sonu kafileler halinde Çanakkale'ye giderek Çanakkale savaşının yaşandığı mekanları uzman rehberler eşliğinde gezme fırsatı bulacaklar. 253 BİN ŞEHİDİMİZİ ZİYARET EDECEKSİNİZ Çanakkale'ye gidecek olan kafileyi uğurlamak üzere Cumhuriyet Meydanı'na gelen Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, "Başkanımızın bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda başlattığımız '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den Çanakkale'ye yolculuk' projesi kapsamında sizleri şehitler diyarı Çanakkale'ye uğurluyoruz. Bu gezi kapsamında Çanakkale Savaşı'nda vatanımızı müdafaa eden 253 bin şehidimizi ziyaret edecek ve savaşın yaşandığı yerleri gezip göreceksiniz" dedi
Şehzadeler Belediyesi'nin ilçedeki kadınlar için başlattığı '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den, Çanakkale'ye yolculuk' projesi kapsamında, Çanakkale'ye gidecek olan 400 kişilik ilk kafile Cumhuriyet Meydanı'ndan uğurlandı.
Şehzadeler Belediyesinin 2014 yılında başlattığı Kültür Gezileri projesi kapsamında bu yıl başlayan '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den Çanakkale'ye yolculuk' projesi başladı. Manisalı kadınların yoğun ilgi gösterdiği proje kapsamında başvurusu alınan 2018 kadın Nisan ayı boyunca her hafta sonu kafileler halinde Çanakkale'ye giderek Çanakkale savaşının yaşandığı mekanları uzman rehberler eşliğinde gezme fırsatı bulacaklar.


253 BİN ŞEHİDİMİZİ ZİYARET EDECEKSİNİZ
Çanakkale'ye gidecek olan kafileyi uğurlamak üzere Cumhuriyet Meydanı'na gelen Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, "Başkanımızın bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda başlattığımız '2018 yılında 2018 kadınla Şehzadeler'den Çanakkale'ye yolculuk' projesi kapsamında sizleri şehitler diyarı Çanakkale'ye uğurluyoruz. Bu gezi kapsamında Çanakkale Savaşı'nda vatanımızı müdafaa eden 253 bin şehidimizi ziyaret edecek ve savaşın yaşandığı yerleri gezip göreceksiniz" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.