ADİL AYGÜL PARKI AÇILDI

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2018 - 10:20, Güncelleme: 03.04.2018 - 10:20
 

ADİL AYGÜL PARKI AÇILDI

Manisa’da geçen yıl kasım ayında hayatını kaybeden Manisa'nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül adına Şehzadeler Belediyesi tarafından park yaptırılıp, ismi verildi. Parkın açılışı, önceki gün düzenlenen törenle yapıldı.
Şehzadeler Belediyesi tarafından, Arda Mahallesi'nde Molla Şaban Camii yanındaki eski parkta yenileme çalışması başlatılan ve belediye meclisince Manisa eski Belediye Başkanı Aygül'ün ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi. Parkın açılışına Adil Aygül'ün eşi Çiğdem Aygül ve oğlu Burak Aygül de katıldı. Açılışta konuşan Çiğdem Aygül, eşinin isminin bir yeşil alana verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. BAŞKAN ÇELİK; ADİL BAŞKANIMIZIN FİKİRLERİNDEN İSTİFADE ETTİK AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de 4 bin 700 metrekarelik alanda düzenleme yapıldığını ve 369 bin liralık harcama ile parkı hizmete sunduklarını söyledi.Yaptığı konuşmada Adil Aygül’ün fikirlerini her zaman önemsediğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şuan da önünde bulunduğumuz 4 bin 700 metrekarelik alan daha önce 'Molla Şaban Parkı' olarak biliniyordu. Bu güzel parkı daha önce Rahmetli Belediye Başkanımız Adil Aygül yapmıştı. Ancak aradan geçen zaman içerisinde bu park yıprandı ve eskidi. Buranın yenilenmesi için hızlı bir çalışma başlattık. Haziran ayında bitmesi planlanan parkımızı Mart ayı içerisinde halkımızın hizmetine açmış olduk. Bu güzel parkımızın içerisinde 135 metrekarelik çocuk oyun alanımız mevcut. Aynı zamanda parkımızın çevresinde de 25 araçlık otoparkımız var. Böylesine güzel bir parkımızı şükürler olsun ki Şehzadelerimize kavuşturup değerli büyüğümüz Adil Aygül ağabeyimizin ismini verdik" dedi. Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğluaçılışta yaptığı konuşmada, merhum Adil Aygül ile her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederken; AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur da Aygül'ün fikirlerini her zaman önemsediğini, onu güleryüzlülüğü ve dürüstlüğüyle andıklarını kaydetti. Açılış törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adil Aygül'ün eşi Çiğdem Aygül, oğlu Burak Aygül, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gediz, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  
Manisa’da geçen yıl kasım ayında hayatını kaybeden Manisa'nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül adına Şehzadeler Belediyesi tarafından park yaptırılıp, ismi verildi. Parkın açılışı, önceki gün düzenlenen törenle yapıldı.
Şehzadeler Belediyesi tarafından, Arda Mahallesi'nde Molla Şaban Camii yanındaki eski parkta yenileme çalışması başlatılan ve belediye meclisince Manisa eski Belediye Başkanı Aygül'ün ismi verilen parkın açılışı gerçekleştirildi. Parkın açılışına Adil Aygül'ün eşi Çiğdem Aygül ve oğlu Burak Aygül de katıldı. Açılışta konuşan Çiğdem Aygül, eşinin isminin bir yeşil alana verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.



BAŞKAN ÇELİK; ADİL BAŞKANIMIZIN FİKİRLERİNDEN İSTİFADE ETTİK
AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik de 4 bin 700 metrekarelik alanda düzenleme yapıldığını ve 369 bin liralık harcama ile parkı hizmete sunduklarını söyledi.Yaptığı konuşmada Adil Aygül’ün fikirlerini her zaman önemsediğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Şuan da önünde bulunduğumuz 4 bin 700 metrekarelik alan daha önce 'Molla Şaban Parkı' olarak biliniyordu. Bu güzel parkı daha önce Rahmetli Belediye Başkanımız Adil Aygül yapmıştı. Ancak aradan geçen zaman içerisinde bu park yıprandı ve eskidi. Buranın yenilenmesi için hızlı bir çalışma başlattık. Haziran ayında bitmesi planlanan parkımızı Mart ayı içerisinde halkımızın hizmetine açmış olduk. Bu güzel parkımızın içerisinde 135 metrekarelik çocuk oyun alanımız mevcut. Aynı zamanda parkımızın çevresinde de 25 araçlık otoparkımız var. Böylesine güzel bir parkımızı şükürler olsun ki Şehzadelerimize kavuşturup değerli büyüğümüz Adil Aygül ağabeyimizin ismini verdik" dedi.



Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğluaçılışta yaptığı konuşmada, merhum Adil Aygül ile her fırsatta bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunduklarını ifade ederken; AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur da Aygül'ün fikirlerini her zaman önemsediğini, onu güleryüzlülüğü ve dürüstlüğüyle andıklarını kaydetti.



Açılış törenine AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Adil Aygül'ün eşi Çiğdem Aygül, oğlu Burak Aygül, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yunusemre İlçe Başkanı Fatih Katıöz, Turgutlu İlçe Başkanı Mürşit Gediz, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.