BAŞKAN ÇELİK İFTARDA ADNAN MENDERES MAHALLESİ’NDEYDİ

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2018 - 07:39, Güncelleme: 31.05.2018 - 07:39
 

BAŞKAN ÇELİK İFTARDA ADNAN MENDERES MAHALLESİ’NDEYDİ

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.
Başkanı Çelik, Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlar birlikte iftar açtı. BAŞKAN ÇELİK, ‘MAHALLEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDECEK’ İftarın hemen öncesinde vatandaşlara bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimizin 65 Mahallesinde olduğu gibi Adnan Menderes Mahallemizde de halkımızı birçok hizmetle buluşturduk. Mahallemizin genelinde ağaç, ağaççık, çalı ve yer örtücü bitki dikimleri yapıldı. 3 bin kilogram çim tohumu ekimi yapıldı. Bank, çöp kovası, 22 adet kamelya ve 4 adet piknik masası montajı da mahallemizde ihtiyaç duyulan parklara yapıldı. Mahallemiz genelinde 5 bin metrekare alana çim ekimi yapılarak bitkisel peyzaj çalışmaları yapıldı. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bütün parkların bakımları periyodik olarak yapıldı. TOKİ-3 bahçesi 50 dönümlük alanda sıfırdan otomatik sulama sistemi döşenmesi, tohum ile çim ekimi ve ağaç dikimleri tamamlanmış olup kalan 25 dönümlük yeşil alan ekim zamanı devam edecektir. Yeşil alanlar, okula ve cami içine bank, çöp kovası ve kamelya montajı yapılmıştır. TOKİ-3 içerisinde bulunan Gediz Ortaokulu’nda öğrencilerle ağaç dikim etkinliği yapılarak okul bahçesine ağaç dikimi, hemen yan tarafta bulunan rehabilitasyon merkezinin çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adnan Menderes Mahallemizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi. TOKİ-3 içerisinde ki Gediz orta Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Milletvekili adayı Samed Zenginoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, BBP İlçe Başkanı Ahmet Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı  
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Belediyesi tarafından Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte iftar açtı.
Başkanı Çelik, Adnan Menderes Mahallesi’nde kurulan bin 200 kişilik iftar sofrasında vatandaşlar birlikte iftar açtı.


BAŞKAN ÇELİK, ‘MAHALLEMİZDE ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDECEK’
İftarın hemen öncesinde vatandaşlara bir konuşma yapan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Şehzadelerimizin 65 Mahallesinde olduğu gibi Adnan Menderes Mahallemizde de halkımızı birçok hizmetle buluşturduk. Mahallemizin genelinde ağaç, ağaççık, çalı ve yer örtücü bitki dikimleri yapıldı. 3 bin kilogram çim tohumu ekimi yapıldı. Bank, çöp kovası, 22 adet kamelya ve 4 adet piknik masası montajı da mahallemizde ihtiyaç duyulan parklara yapıldı. Mahallemiz genelinde 5 bin metrekare alana çim ekimi yapılarak bitkisel peyzaj çalışmaları yapıldı. Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan bütün parkların bakımları periyodik olarak yapıldı. TOKİ-3 bahçesi 50 dönümlük alanda sıfırdan otomatik sulama sistemi döşenmesi, tohum ile çim ekimi ve ağaç dikimleri tamamlanmış olup kalan 25 dönümlük yeşil alan ekim zamanı devam edecektir. Yeşil alanlar, okula ve cami içine bank, çöp kovası ve kamelya montajı yapılmıştır. TOKİ-3 içerisinde bulunan Gediz Ortaokulu’nda öğrencilerle ağaç dikim etkinliği yapılarak okul bahçesine ağaç dikimi, hemen yan tarafta bulunan rehabilitasyon merkezinin çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Adnan Menderes Mahallemizde çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecek” dedi. TOKİ-3 içerisinde ki Gediz orta Okulu bahçesinde kurulan iftar sofrasında, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, AK Parti Milletvekili adayı Samed Zenginoğlu, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, MHP İlçe Başkanı Şener Özten, BBP İlçe Başkanı Ahmet Kahraman ve çok sayıda vatandaş katıldı



 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.