DİAROMİK MESİR MÜZESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 10:04, Güncelleme: 16.01.2018 - 10:04
 

DİAROMİK MESİR MÜZESİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’ ya kazandırılacak olan ‘Şehzadeler Park’ alanı içerisinde yapılacak olan ‘ Diaromik Mesir Müzesi ’ inşaat çalışmaları başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ‘ ŞehzadelerPark ’ çalışmalarının İlkbahar aylarında tamamlanıp, halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Şehzadeler Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda Sümerbank arazisi üzerinde yapımına başladığı ‘Şehzadeler Park’ inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. MESİR SAÇIM TÖRENİNİ BİRE BİR YAŞATACAĞIZ Yaklaşık 17 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan ‘Şehzadeler Park’ projesinde biyolojik gölet, kafeterya binası ve yürüyüş yolları çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa’mıza kazandıracağımız çok önemli projelerimizden bir tanesi olan ‘Şehzadeler Park’ projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar neticesinde, parkımızın içerisinde yer alacak olan bir adet kafeterya, büyük bir biyolojik gölet ile yürüyüş yolları çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Yine proje alanımızda yer alacak olan ve yerli yabancı turistlerin geldiğinde, yılın 365 günü Mesir saçım törenini bire bir yaşayabilecekleri ve tarihini okuyup öğrenebilecekleri Diaromik Mesir Müzesi’nin çalışmaları başlamış durumda. Toplamda 637 metrekare kapalı alanda 600 metrekare Mesir saçımını gösteren sanatsal resim çalışması yapılarak Mesir saçım törenini, orada birebir yaşatacağız. Müze inşaatının çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Şehzade figürleri, Minia Şehzadeler maketlerinin bulunduğu tarihi yapılar, Masal Park Kahramanları ve diğer üst yapı çalışmalarına da hızlı bir şekilde başlayıp inşallah önümüzdeki Bahar aylarında bu güzel alanımızı halkımızın kullanımına açacağız. Manisalı vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile severek gezebileceği güzel bir projeyi Manisa’mıza kazandırmış olacağız” dedi    
Şehzadeler Belediyesi tarafından Manisa’ ya kazandırılacak olan ‘Şehzadeler Park’ alanı içerisinde yapılacak olan ‘ Diaromik Mesir Müzesi ’ inşaat çalışmaları başladı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ‘ ŞehzadelerPark ’ çalışmalarının İlkbahar aylarında tamamlanıp, halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Şehzadeler Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda Sümerbank arazisi üzerinde yapımına başladığı ‘Şehzadeler Park’ inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

MESİR SAÇIM TÖRENİNİ BİRE BİR YAŞATACAĞIZ
Yaklaşık 17 dönümlük arazi üzerine yapılacak olan ‘Şehzadeler Park’ projesinde biyolojik gölet, kafeterya binası ve yürüyüş yolları çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Manisa’mıza kazandıracağımız çok önemli projelerimizden bir tanesi olan ‘Şehzadeler Park’ projemizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar neticesinde, parkımızın içerisinde yer alacak olan bir adet kafeterya, büyük bir biyolojik gölet ile yürüyüş yolları çalışmaları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Yine proje alanımızda yer alacak olan ve yerli yabancı turistlerin geldiğinde, yılın 365 günü Mesir saçım törenini bire bir yaşayabilecekleri ve tarihini okuyup öğrenebilecekleri Diaromik Mesir Müzesi’nin çalışmaları başlamış durumda. Toplamda 637 metrekare kapalı alanda 600 metrekare Mesir saçımını gösteren sanatsal resim çalışması yapılarak Mesir saçım törenini, orada birebir yaşatacağız. Müze inşaatının çalışmalarının tamamlanmasının ardından, Şehzade figürleri, Minia Şehzadeler maketlerinin bulunduğu tarihi yapılar, Masal Park Kahramanları ve diğer üst yapı çalışmalarına da hızlı bir şekilde başlayıp inşallah önümüzdeki Bahar aylarında bu güzel alanımızı halkımızın kullanımına açacağız. Manisalı vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile severek gezebileceği güzel bir projeyi Manisa’mıza kazandırmış olacağız” dedi
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.