GENÇLERİ BAĞIMLILIKTAN UZAK TUTACAK

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 10:21, Güncelleme: 15.03.2018 - 10:21
 

GENÇLERİ BAĞIMLILIKTAN UZAK TUTACAK

Manisa’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor alışkanlığı kazandırmak adına, Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) ve Yunusemre Doğa Sporları Kulübü ‘Hayat Doğada’ projesi için iş birliği protokolü imzaladı.
. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına anlamlı bir iş birliğinin hayata geçirildiğini ifade eden Yunusemre Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Gültekin, “Bu projemiz kapsamında insanlarımızın doğa ile içe olmasını ve sağlık bir şekilde spor yapmalarına katkı sağlayacağız. ‘Hayat Doğada’ projemiz kapsamında yapacağımız ilk etkinliğimizde ülkemizde Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan okuma seferberliğine katkı sağlamak amacı ile bir doğa yürüyüşü düzenleyip, ardından kitap okuma etkinliği yapacağız. Hemen ardından yapılacak aşamalarda ağaç dikme etkinliği düzenleyeceğiz” dedi. GENÇLER SOSYAL HAYATA ENTEGRE OLACAK Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı ve MASDER Başkanı Şule Uygur, bu tür sosyal içerikli projelerle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durup sosyal hayata daha rahat entegre olacaklarını ifade etti. Şehzadeler Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şu sözlere yer verdi; “Hayat Doğada projesinin ilk etabında 18 Mart Pazar günü Türkmen Şelalesi’nin olduğu bölgede bir doğa yürüyüşü etkinliği düzenlenecek. Bu etkinliğe katılacak olan vatandaşlarımız hem spor yapacaklar hem de kitap okuyacaklar. Bunun yanı sıra ilerleyen zamanlarda da belirlenmiş olan yerlerde buna benzer bir takım etkinlikler düzenlenecek. Bu anlamlı projedeki en büyük amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onları doğayla, sporla ve kitapla buluşturmaktır.” dedi. –Emrah ER  
Manisa’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spor alışkanlığı kazandırmak adına, Şehzadeler Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Manisa Bağımlılığı Önleme ve Sağlıklı Yaşam Derneği (MASDER) ve Yunusemre Doğa Sporları Kulübü ‘Hayat Doğada’ projesi için iş birliği protokolü imzaladı.
. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına anlamlı bir iş birliğinin hayata geçirildiğini ifade eden Yunusemre Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Gültekin, “Bu projemiz kapsamında insanlarımızın doğa ile içe olmasını ve sağlık bir şekilde spor yapmalarına katkı sağlayacağız. ‘Hayat Doğada’ projemiz kapsamında yapacağımız ilk etkinliğimizde ülkemizde Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan okuma seferberliğine katkı sağlamak amacı ile bir doğa yürüyüşü düzenleyip, ardından kitap okuma etkinliği yapacağız. Hemen ardından yapılacak aşamalarda ağaç dikme etkinliği düzenleyeceğiz” dedi.



GENÇLER SOSYAL HAYATA ENTEGRE OLACAK
Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı ve MASDER Başkanı Şule Uygur, bu tür sosyal içerikli projelerle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durup sosyal hayata daha rahat entegre olacaklarını ifade etti. Şehzadeler Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ise şu sözlere yer verdi; “Hayat Doğada projesinin ilk etabında 18 Mart Pazar günü Türkmen Şelalesi’nin olduğu bölgede bir doğa yürüyüşü etkinliği düzenlenecek. Bu etkinliğe katılacak olan vatandaşlarımız hem spor yapacaklar hem de kitap okuyacaklar. Bunun yanı sıra ilerleyen zamanlarda da belirlenmiş olan yerlerde buna benzer bir takım etkinlikler düzenlenecek. Bu anlamlı projedeki en büyük amacımız geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, onları doğayla, sporla ve kitapla buluşturmaktır.” dedi. –Emrah ER
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.