Güneş Enerjili Hobi Bahçeleri İçin Son Gün 2 Nisan

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.03.2018 - 10:07, Güncelleme: 31.03.2018 - 10:07
 

Güneş Enerjili Hobi Bahçeleri İçin Son Gün 2 Nisan

Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesi’nde yapılan, şehrin stresinden uzaklaşıp, vatandaşın tüm elektriklerini toprakla atabilecekleri projeolan Hobi Bahçeleri projesi için 1 Mart’ta başlayan başvurular 2 Nisan Pazartesi mesai bitiminde sona eriyor.
Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan Hobi Bahçeleri’ni kiralamak isteyen vatandaşların 1 Nisan Pazartesi saat 17.00’ye kadar Şehzadeler Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerekiyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hobi Bahçeleri projesinin sonuna doğru geldiklerini, önümüzdeki ay içerinde açılışını yapacaklarını ve kiralamak isteyen vatandaşa teslim edeceklerini duyurdu. “KİRALAMA BEDELİ 150 TÜRK LİRASI” Hobi Bahçeleri projesi içeriğiyle ilgilibilgi veren Başkan Çelik “Hobi Bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşlarımız için belediye meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda 150 Türk lirası karşılığında kiralayabilecekler. Bu ücrete elektrik ve su giderleri de dahil olacak. Hobi Bahçesi kiralayan vatandaşlarımız bu 150 liranın yanı sıra ekstra bir ücret ödemesi yapmayacak. Zaten yapmış olduğumuz proje ile hobi bahçelerimizin tamamı güneş enerjili sistem ile elektrik ihtiyacını karşılaşmış olacak. Hobi bahçeleri projemizin içerisinde 318 adet hobi bahçesinin yanı sıra sosyal tesis, çocuk oyun parkı ve geniş bir otoparkta olacak” dedi. BAŞVURU SAYISI 318’ İ GEÇERSE KURA ÇEKİLECEK BaşkanÇelik, başvuru sayılarının 318’ i geçmesi halinde 11 Nisan tarihinde noter huzurundayapılacak olan kura ile has sahiplerinin belirleneceğini söyledi.–Asude ONAR Hobi Bahçeleri içerisinde, 318 adet hobi bahçesi ve hobi evi olacak. Her bir hobi bahçesi 90 metrekare, ahşap hobi evleri de 4,5 metrekare kapalı 4,5 metrekare açık olmak üzere toplamda 9 metrekare alana sahip olacak.      
Şehzadeler Belediyesi tarafından Veziroğlu Mahallesi’nde yapılan, şehrin stresinden uzaklaşıp, vatandaşın tüm elektriklerini toprakla atabilecekleri projeolan Hobi Bahçeleri projesi için 1 Mart’ta başlayan başvurular 2 Nisan Pazartesi mesai bitiminde sona eriyor.
Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan Hobi Bahçeleri’ni kiralamak isteyen vatandaşların 1 Nisan Pazartesi saat 17.00’ye kadar Şehzadeler Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne şahsen müracaat etmesi gerekiyor. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Hobi Bahçeleri projesinin sonuna doğru geldiklerini, önümüzdeki ay içerinde açılışını yapacaklarını ve kiralamak isteyen vatandaşa teslim edeceklerini duyurdu.

“KİRALAMA BEDELİ 150 TÜRK LİRASI”
Hobi Bahçeleri projesi içeriğiyle ilgilibilgi veren Başkan Çelik “Hobi Bahçelerini kiralamak isteyen vatandaşlarımız için belediye meclisimizde aldığımız karar doğrultusunda 150 Türk lirası karşılığında kiralayabilecekler. Bu ücrete elektrik ve su giderleri de dahil olacak. Hobi Bahçesi kiralayan vatandaşlarımız bu 150 liranın yanı sıra ekstra bir ücret ödemesi yapmayacak. Zaten yapmış olduğumuz proje ile hobi bahçelerimizin tamamı güneş enerjili sistem ile elektrik ihtiyacını karşılaşmış olacak. Hobi bahçeleri projemizin içerisinde 318 adet hobi bahçesinin yanı sıra sosyal tesis, çocuk oyun parkı ve geniş bir otoparkta olacak” dedi.

BAŞVURU SAYISI 318’ İ GEÇERSE KURA ÇEKİLECEK
BaşkanÇelik, başvuru sayılarının 318’ i geçmesi halinde 11 Nisan tarihinde noter huzurundayapılacak olan kura ile has sahiplerinin belirleneceğini söyledi.–Asude ONAR


Hobi Bahçeleri içerisinde, 318 adet hobi bahçesi ve hobi evi olacak. Her bir hobi bahçesi 90 metrekare, ahşap hobi evleri de 4,5 metrekare kapalı 4,5 metrekare açık olmak üzere toplamda 9 metrekare alana sahip olacak.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.