ODA SEÇİMLERİNİN ARDINDAN ÇELİK’TEN ZİYARET TURU

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.01.2018 - 10:49, Güncelleme: 18.01.2018 - 10:49
 

ODA SEÇİMLERİNİN ARDINDAN ÇELİK’TEN ZİYARET TURU

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden göreve seçilen 4 Oda Başkanına tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaflara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, göreve seçilen başkanları ve yönetimlerini tebrik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden başkanlık görevine seçilen, Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül’e tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan kongrede göreve yeniden seçilen Oda Başkanları ve yönetimini tebrik eden Çelik “Esnaflarımız ile çok güzel ilişkilerimiz var. Şehrimizin yönetiminde esnaflarımızı da bir aktör olarak görüyoruz. Değerli Oda Başkanlarımız ve esnaflarımıza kapılarımız ve telefonlarımız her zaman açık. Zaten her vesilede kendileri ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Bundan sonra da esnaflarımız ve onların temsilcisi olan Odalarımızın Başkanları ile bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi. BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR Kendilerine yaptığı ziyaret için Başkan Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke “Oda üyelerimizin teveccühü ile yeniden bu göreve layık görüldük. 16 yıldan beri burada esnaflarımıza hizmet veriyordum. İnşallah önümüzdeki 4 yıl daha aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak da şu sözlere yer verdi; “Biz Marangoz Esnafları Odası olarak her başımız sıkıştığında başkanımızla hiçbir sıkıntı yaşamadık. 2014 yılında göreve gelmiştik. Bugün itibarı ile ikinci dönemimizi yapmaya başladık. İnşallah sizinle de aynı şekilde devam etme şansımız olur ve bu şehre birlikte uzun yıllar hizmet etme imkânımız olur. Burada ki sanayi sitesinde birçok eksikliklerimiz mevcut. Zaten sizin de bunların farkında olduğunuzu biliyorum ve bu konuda ciddi gayretler içinde olduğunuzu da gördüm” dedi. “ESNAFIN SORUNLARINA KAYITSIZ KALINMADI” Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in esnafın sorunlarına hiçbir şekilde kayıtsız kalmadığını ifade eden Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara “Odamız ve esnaflarımız herhangi bir sonu olduğunda, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e ulaşmak istediğimizde çok hızlı bir şekilde ulaşıyor ve sorunlarımızı rahatlıkla iletebiliyoruz. Bu noktada da hem esnafımızın, hem sivil toplum kuruluşlarımızın hem de vatandaşlarımızın Belediye Başkanımızdan çok memnun olduğunu da görüyoruz.” dedi. “FARKLI BİR KARDEŞLİK HUKUKU” Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e farklı bir kardeşlik hukukuna sahip olduklarını ifade eden Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül “Çok eskiye dayanan hukukumuz nedeni ile aramızda oluşan ağabey kardeşlik hukuku nedeni ile başkanlık kelimesinin çok hafif kaldığını düşünüyorum. Bizler sizi böyle seviyor ve sizin de aynı düşüncede olduğunuzu biliyoruz” dedi.Başkan Çelik, Oda Başkanları ziyaretinde başkanlara üzerinde Manisa’ da Şehzadelik yapmış olan Padişahların figürlerinin bulunduğu, Saruhanbey Türbesinin minyatürünü hediye etti.  
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden göreve seçilen 4 Oda Başkanına tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan ziyaretlerde Şehzadeler Belediyesi olarak Esnaflara büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Çelik, göreve seçilen başkanları ve yönetimlerini tebrik etti.
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz hafta yapılan kongrelerde yeniden başkanlık görevine seçilen, Motorlu Araçlar Odası Başkanı Ahmet Ülke, Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak, Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara ve Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül’e tebrik ziyaretinde bulundu. Yapılan kongrede göreve yeniden seçilen Oda Başkanları ve yönetimini tebrik eden Çelik “Esnaflarımız ile çok güzel ilişkilerimiz var. Şehrimizin yönetiminde esnaflarımızı da bir aktör olarak görüyoruz. Değerli Oda Başkanlarımız ve esnaflarımıza kapılarımız ve telefonlarımız her zaman açık. Zaten her vesilede kendileri ile bir araya geliyor görüşüyoruz. Bundan sonra da esnaflarımız ve onların temsilcisi olan Odalarımızın Başkanları ile bir araya gelmeye devam edeceğiz.” dedi.

BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR
Kendilerine yaptığı ziyaret için Başkan Ömer Faruk Çelik’e teşekkür eden Motorlu Araçlar Tamircileri Odası Başkanı Ahmet Ülke “Oda üyelerimizin teveccühü ile yeniden bu göreve layık görüldük. 16 yıldan beri burada esnaflarımıza hizmet veriyordum. İnşallah önümüzdeki 4 yıl daha aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Marangozlar Odası Başkanı Zeki Apak da şu sözlere yer verdi; “Biz Marangoz Esnafları Odası olarak her başımız sıkıştığında başkanımızla hiçbir sıkıntı yaşamadık. 2014 yılında göreve gelmiştik. Bugün itibarı ile ikinci dönemimizi yapmaya başladık. İnşallah sizinle de aynı şekilde devam etme şansımız olur ve bu şehre birlikte uzun yıllar hizmet etme imkânımız olur. Burada ki sanayi sitesinde birçok eksikliklerimiz mevcut. Zaten sizin de bunların farkında olduğunuzu biliyorum ve bu konuda ciddi gayretler içinde olduğunuzu da gördüm” dedi.



“ESNAFIN SORUNLARINA KAYITSIZ KALINMADI”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’in esnafın sorunlarına hiçbir şekilde kayıtsız kalmadığını ifade eden Tuhafiyeciler Odası Başkanı Mesut Dalkara “Odamız ve esnaflarımız herhangi bir sonu olduğunda, Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e ulaşmak istediğimizde çok hızlı bir şekilde ulaşıyor ve sorunlarımızı rahatlıkla iletebiliyoruz. Bu noktada da hem esnafımızın, hem sivil toplum kuruluşlarımızın hem de vatandaşlarımızın Belediye Başkanımızdan çok memnun olduğunu da görüyoruz.” dedi.


“FARKLI BİR KARDEŞLİK HUKUKU”
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ e farklı bir kardeşlik hukukuna sahip olduklarını ifade eden Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Akgül “Çok eskiye dayanan hukukumuz nedeni ile aramızda oluşan ağabey kardeşlik hukuku nedeni ile başkanlık kelimesinin çok hafif kaldığını düşünüyorum. Bizler sizi böyle seviyor ve sizin de aynı düşüncede olduğunuzu biliyoruz” dedi.Başkan Çelik, Oda Başkanları ziyaretinde başkanlara üzerinde Manisa’ da Şehzadelik yapmış olan Padişahların figürlerinin bulunduğu, Saruhanbey Türbesinin minyatürünü hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.