SÜMERPARK SOSYAL ALANI YÜKSELİYOR

ŞEHZADELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2018 - 15:35, Güncelleme: 02.01.2018 - 15:35
 

SÜMERPARK SOSYAL ALANI YÜKSELİYOR

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların zamanlarını değerlendirebilecekleri yeni bir sosyal alan oluşturmak için Sümerpark’ta yürütülen çalışmalar hız kazandı. Çalışmalar bittiğinde Manisalılar yeni tenis kortları, futbol sahaları, kafeteryalar, müze ve pentatlon parkuruna sahip olacak.
Manisa’ya  kazandırılan Sümerpark’ta çalışmalar hızla ilerlerken, Büyükşehir Belediyesi de çalışmaları yakından takip ediyor. Uzun yıllardır atıl durumda bulunan alanın sosyal alan olarak değerlendirilmesi için yürütülen projede çalışmalar hız kazandı.   MANİSALILARA, DOĞAYLA İÇ İÇE BİR ALAN KAZANDIRILIYOR Çalışmalar tamamlandığında Manisalılar tenis kortları ve futbol sahaları, kafeteryalar, hamam ve müzede hoşca vakit geçirebilecekler. Daha önce şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkı kadar rağbet görmesi beklenen Sümerpark’ta, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte eksiksiz bir sosyal alan olarak vatandaşlara hizmet edecek. Sümerpark içinde spor sahaları, kafeteryası, pentatlon parkuru, koşu pisti, yürüyüş yolu, hamam, sauna, buhar odaları yer alacak. Hem bir sosyal alan hem de içindeki ağaçlık alan ile küçük bir doğa havası verecek olan Sümepark’ta çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak, Manisalıların hizmetine sunulacak. Şehrin karmaşasından uzak bir alanda ailelerin çocuklarıyla birlikte hoşca vakit geçirebilecekleri Sümerpark’ın yaz aylarında çokca rağbet göreceği tahmin ediliyor.-  
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların zamanlarını değerlendirebilecekleri yeni bir sosyal alan oluşturmak için Sümerpark’ta yürütülen çalışmalar hız kazandı. Çalışmalar bittiğinde Manisalılar yeni tenis kortları, futbol sahaları, kafeteryalar, müze ve pentatlon parkuruna sahip olacak.
Manisa’ya  kazandırılan Sümerpark’ta çalışmalar hızla ilerlerken, Büyükşehir Belediyesi de çalışmaları yakından takip ediyor. Uzun yıllardır atıl durumda bulunan alanın sosyal alan olarak değerlendirilmesi için yürütülen projede çalışmalar hız kazandı.
 
MANİSALILARA, DOĞAYLA İÇ İÇE BİR ALAN KAZANDIRILIYOR
Çalışmalar tamamlandığında Manisalılar tenis kortları ve futbol sahaları, kafeteryalar, hamam ve müzede hoşca vakit geçirebilecekler. Daha önce şehre kazandırılan Atatürk Kent Parkı kadar rağbet görmesi beklenen Sümerpark’ta, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte eksiksiz bir sosyal alan olarak vatandaşlara hizmet edecek. Sümerpark içinde spor sahaları, kafeteryası, pentatlon parkuru, koşu pisti, yürüyüş yolu, hamam, sauna, buhar odaları yer alacak. Hem bir sosyal alan hem de içindeki ağaçlık alan ile küçük bir doğa havası verecek olan Sümepark’ta çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak, Manisalıların hizmetine sunulacak. Şehrin karmaşasından uzak bir alanda ailelerin çocuklarıyla birlikte hoşca vakit geçirebilecekleri Sümerpark’ın yaz aylarında çokca rağbet göreceği tahmin ediliyor.-
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.