BAŞKAN ERYILMAZ: TÜRKİYE FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2022 - 14:49, Güncelleme: 13.10.2022 - 14:49
 

BAŞKAN ERYILMAZ: TÜRKİYE FELAKETE SÜRÜKLENİYOR

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin asgari ücret artışı açıklamalarına İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan yanıt geldi. Başkan Eryılmaz, “Türk Lirası yeniden değerlenmeli, milletimizin alım gücü yükseltilmelidir.” ifadesinde bulundu.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrette enflasyonun üzerinde artış olacağını söyledi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Bakan Nebati’nin açıklamalarını değerlendirdi. “82 MİLYONU HİPERENFLASYON BATAĞINA SÜRÜKLEDİLER” Başkan Eryılmaz, “Türkiye, tek bir kişinin inandığı ekonomi politikası nedeniyle her geçen gün felakete sürükleniyor. İş bilmez yöneticiler, Türk milletinin her geçen gün daha da fakirleşmesine sebep oluyor. Asgari ücret artışlarında da aynı durumu görüyoruz. AK Parti iktidarı, içinden çıkılamaz bir hiperenflasyon sarmalı yarattı ve 82 milyon vatandaşımızı bu sarmalın içerisinde yaşamak zorunda bıraktı. Hükümet kanadından ardı ardına asgari ücrete zam mesajları geliyor. Seçim öncesinde halkımızı kandırmaya yönelik adımlar atıyorlar” dedi. “BU İKTİDAR, BİLİMLE KAVGA EDİYOR” İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Vatandaşımızla tamamen koptukları için gerçekleri göremiyorlar. Dışarıya çıkıp konuştuğumuz her vatandaş ‘keşke asgari ücret 2 bin 825 TL iken olan alım gücümüz şimdi olsa’ diyor. Ekonomi bir bilimdir. Bu iktidar, bilimle kavga ediyor. Halkımızın mağdur edilmemesi için önce Türkiye’deki enflasyon ortamının kontrol edilebilir bir düzeye getirilmesi gerekiyor. Türk Lirası yeniden değerlenmeli, milletimizin alım gücü yükseltilmelidir.” diyerek sözlerine son verdi.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin asgari ücret artışı açıklamalarına İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz’dan yanıt geldi. Başkan Eryılmaz, “Türk Lirası yeniden değerlenmeli, milletimizin alım gücü yükseltilmelidir.” ifadesinde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücrette enflasyonun üzerinde artış olacağını söyledi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Bakan Nebati’nin açıklamalarını değerlendirdi.

“82 MİLYONU HİPERENFLASYON BATAĞINA SÜRÜKLEDİLER”

Başkan Eryılmaz, “Türkiye, tek bir kişinin inandığı ekonomi politikası nedeniyle her geçen gün felakete sürükleniyor. İş bilmez yöneticiler, Türk milletinin her geçen gün daha da fakirleşmesine sebep oluyor. Asgari ücret artışlarında da aynı durumu görüyoruz. AK Parti iktidarı, içinden çıkılamaz bir hiperenflasyon sarmalı yarattı ve 82 milyon vatandaşımızı bu sarmalın içerisinde yaşamak zorunda bıraktı. Hükümet kanadından ardı ardına asgari ücrete zam mesajları geliyor. Seçim öncesinde halkımızı kandırmaya yönelik adımlar atıyorlar” dedi.

“BU İKTİDAR, BİLİMLE KAVGA EDİYOR”

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, “Vatandaşımızla tamamen koptukları için gerçekleri göremiyorlar. Dışarıya çıkıp konuştuğumuz her vatandaş ‘keşke asgari ücret 2 bin 825 TL iken olan alım gücümüz şimdi olsa’ diyor. Ekonomi bir bilimdir. Bu iktidar, bilimle kavga ediyor. Halkımızın mağdur edilmemesi için önce Türkiye’deki enflasyon ortamının kontrol edilebilir bir düzeye getirilmesi gerekiyor. Türk Lirası yeniden değerlenmeli, milletimizin alım gücü yükseltilmelidir.” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.