BİLAL DEMİR VEKİLLİK İÇİN İSTİFA EDİYOR

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2023 - 14:48, Güncelleme: 14.03.2023 - 14:48
 

BİLAL DEMİR VEKİLLİK İÇİN İSTİFA EDİYOR

Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığı için bugün istifa edecek. Demir, “Bize düşen, çıkılan yolda, amaçlanan hedefte liderimizin yanında olmak, onunla aynı yola baş koymak, aynı yüke omuz vermektir.” açıklamasında bulundu.
Manisa’da uzun yıllar basın sektöründe görev yapan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, bugün düzenleyeceği basın toplantısı ile milletvekilliği aday adaylığını açıklayacak. “BÜYÜK ZAFERLER, BÜYÜK LİDERLERLE OLUR” Demir, “14 Mayıs 2023’te önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim ki; Türkiye’nin gelecek yüz yılını şekillendirecek, yol haritasının yönünü tayin edecek. Dünya lideri, mazlumların hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'imizin yeni asrını, hayallerimizin peşinde giderek, vizyonumuzu inşa ederek, programlarımızı uygulayarak Türkiye Yüzyılı haline getirme kararlılığıyla bize yeni hedefimizi göstermiş, yürüyeceğimiz yolu işaret etmiştir. Zorlu yolları aşmak, büyük hedeflere varmak ve büyük zaferler elde etmek ancak büyük liderlerle olur. Ki biz çok şükür böyle büyük bir lidere sahibiz. Bize düşen, çıkılan yolda, amaçlanan hedefte liderimizin yanında olmak, onunla aynı yola baş koymak, aynı yüke omuz vermektir.” ifadesinde bulundu. BİLAL DEMİR KİMDİR? 1980 doğumlu olan Bilal Demir, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Medya İletişim bölümü mezunudur. Manisa’da 1998-2004 yılları arasında Hür Işık Gazetesi, Haber Gazetesi gibi gazetelerde Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü ve Köşe Yazarı olarak Gazetecilik yapan Demir, 2001 yılında Vitrin Gazetesini kurdu. Gazetecilik döneminde bazı ulusal gazetelerin Manisa muhabirliği görevlerinde bulundu. Bilal Demir, Kuruluşundan bu yana AK Parti’de İl Gençlik Kolları Kurucu Başkan Yardımcılığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  Basın Konseyi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay ve Manisaspor Kongre üyesi olan Demir, aynı zamanda Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunuyor. Ev hanımı Nurdan Demir ile evli olan Demir, 3 çocuk babasıdır. Demir, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.
Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, AK Parti Manisa Milletvekilliği aday adaylığı için bugün istifa edecek. Demir, “Bize düşen, çıkılan yolda, amaçlanan hedefte liderimizin yanında olmak, onunla aynı yola baş koymak, aynı yüke omuz vermektir.” açıklamasında bulundu.

Manisa’da uzun yıllar basın sektöründe görev yapan Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, bugün düzenleyeceği basın toplantısı ile milletvekilliği aday adaylığını açıklayacak.

“BÜYÜK ZAFERLER, BÜYÜK LİDERLERLE OLUR”

Demir, “14 Mayıs 2023’te önemli bir seçime gidiyoruz. Bu seçim ki; Türkiye’nin gelecek yüz yılını şekillendirecek, yol haritasının yönünü tayin edecek. Dünya lideri, mazlumların hamisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet'imizin yeni asrını, hayallerimizin peşinde giderek, vizyonumuzu inşa ederek, programlarımızı uygulayarak Türkiye Yüzyılı haline getirme kararlılığıyla bize yeni hedefimizi göstermiş, yürüyeceğimiz yolu işaret etmiştir. Zorlu yolları aşmak, büyük hedeflere varmak ve büyük zaferler elde etmek ancak büyük liderlerle olur. Ki biz çok şükür böyle büyük bir lidere sahibiz. Bize düşen, çıkılan yolda, amaçlanan hedefte liderimizin yanında olmak, onunla aynı yola baş koymak, aynı yüke omuz vermektir.” ifadesinde bulundu.

BİLAL DEMİR KİMDİR?

1980 doğumlu olan Bilal Demir, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Medya İletişim bölümü mezunudur. Manisa’da 1998-2004 yılları arasında Hür Işık Gazetesi, Haber Gazetesi gibi gazetelerde Genel Yayın Yönetmeni ve Haber Müdürü ve Köşe Yazarı olarak Gazetecilik yapan Demir, 2001 yılında Vitrin Gazetesini kurdu. Gazetecilik döneminde bazı ulusal gazetelerin Manisa muhabirliği görevlerinde bulundu. Bilal Demir, Kuruluşundan bu yana AK Parti’de İl Gençlik Kolları Kurucu Başkan Yardımcılığı, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  Basın Konseyi, Manisa Gazeteciler Cemiyeti, Kızılay ve Manisaspor Kongre üyesi olan Demir, aynı zamanda Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunuyor. Ev hanımı Nurdan Demir ile evli olan Demir, 3 çocuk babasıdır. Demir, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.