DEVA'LI TUNÇDİREK: "MEMLEKET YANIYOR HABERİN VAR MI AKÇAY"

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.09.2022 - 15:30, Güncelleme: 22.09.2022 - 15:30
 

DEVA'LI TUNÇDİREK: "MEMLEKET YANIYOR HABERİN VAR MI AKÇAY"

MHP’li Akçay’ın 6’lı Masa ile ilgili “Hem gevşeksiniz hem yuvarlak” açıklamasını sert dille eleştiren Deva’lı Tunçdirek, “Hakaret etmeyi bırakın da açlık ve yoksulluktan memleket yangın yerine döndü, bu yangından haberiniz var mı Erkan Akçay” diye sordu.
MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın bugün Manisa’da düzenlenen bir basın toplantısında Millet İttifakı parti liderlerinin oluşturduğu 6’lı Masa için “Hem gevşeksiniz, hem yuvarlak ”açıklamasını Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek sert bir dille eleştirdi. “ÜSLUPSUZ AÇIKLAMALARINIZLA HALKIN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ” Cansın Tunçdirek, kötü ekonomi yönetiminden dolayı insanların her geçen gün biraz daha yoksullaştığını belirterek “İnsanlar aç, memurumuz ağlıyor, çiftçimiz ağlıyor, doktorumuz öldürülüyor, kadınlarımız öldürülüyor, yolsuzluk, hırsızlık desen almış başını gitmiş Memleket yangın yerine dönmüş. Cumhur İttifakı'nı oluşturan AKP ve MHP ise bu yangını söndürmek için çözüm üreteceğine sürekli 6’lı masa ile uğraşıyor. MHP’li Erkan Akçay bugün kalkmış 6’lı Masa’ya hakaret dolu açıklamalarda bulunmuş. Siz 6'lı Masayla uğraşacağınıza sorunlara çözüm üretin Erkan Akçay. Üslupsuz açıklamalarınızla halkın gündemini değiştiremezsiniz. Kendi menfaatleriniz, ucuz çıkarlarınız uğruna güzel ülkemizi artık daha fazla harcayamazsınız. Eğri olanı doğru diye savunamazsınız” dedi.
MHP’li Akçay’ın 6’lı Masa ile ilgili “Hem gevşeksiniz hem yuvarlak” açıklamasını sert dille eleştiren Deva’lı Tunçdirek, “Hakaret etmeyi bırakın da açlık ve yoksulluktan memleket yangın yerine döndü, bu yangından haberiniz var mı Erkan Akçay” diye sordu.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay’ın bugün Manisa’da düzenlenen bir basın toplantısında Millet İttifakı parti liderlerinin oluşturduğu 6’lı Masa için “Hem gevşeksiniz, hem yuvarlak ”açıklamasını Deva Partisi Manisa İl Başkanı Cansın Tunçdirek sert bir dille eleştirdi.

“ÜSLUPSUZ AÇIKLAMALARINIZLA HALKIN GÜNDEMİNİ DEĞİŞTİREMEZSİNİZ”

Cansın Tunçdirek, kötü ekonomi yönetiminden dolayı insanların her geçen gün biraz daha yoksullaştığını belirterek “İnsanlar aç, memurumuz ağlıyor, çiftçimiz ağlıyor, doktorumuz öldürülüyor, kadınlarımız öldürülüyor, yolsuzluk, hırsızlık desen almış başını gitmiş Memleket yangın yerine dönmüş. Cumhur İttifakı'nı oluşturan AKP ve MHP ise bu yangını söndürmek için çözüm üreteceğine sürekli 6’lı masa ile uğraşıyor. MHP’li Erkan Akçay bugün kalkmış 6’lı Masa’ya hakaret dolu açıklamalarda bulunmuş. Siz 6'lı Masayla uğraşacağınıza sorunlara çözüm üretin Erkan Akçay. Üslupsuz açıklamalarınızla halkın gündemini değiştiremezsiniz. Kendi menfaatleriniz, ucuz çıkarlarınız uğruna güzel ülkemizi artık daha fazla harcayamazsınız. Eğri olanı doğru diye savunamazsınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.