DUMAN: TEŞKİLATLANMAMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2023 - 12:20, Güncelleme: 27.03.2023 - 12:20
 

DUMAN: TEŞKİLATLANMAMIZ HIZLA DEVAM EDİYOR

Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman ilçelerdeki teşkilatlanmanın hızla devam ettiğini belirterek davalarının Nizam-ı Alem ve İ’lay-ı Kelimetullah davası olduğunu söyledi. Duman, “En yakın sürede 17 ilçesi ile inançları uğruna aynı anda hizmet etmenin hedefini yaşamak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.
Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman, seçim ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 11 ilçede teşkilatlandıklarını söyleyen Duman, geri kalan ilçelerde de zaman kaybetmeden teşkilatlanacaklarını ifade etti. DUMAN, YAZICIOĞLU’NU DA ANDI Duman; “Nizam-ı Alem ve İ’lay-ı Kelimetullah ülküleri Piri Türkistan Hoca Ahmed  Yesevi’nin nefesiyle yeniden mayalanmış, Osmanlı’nın kuruluşunda Şeyh Edebali’nin nefesi ile filizlenmiş, Hacı Bayram-ı Veli ve Akşemseddin hazretlerinin elinde Nizam-ı Alem’e dönüşmüştür. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız ile bizlere kadar bu emanet davamız ulaşmıştır. Nasıl ki emanet olan canımızı bu dünyada taşıyorsak bizlere emanet edilen davamızı da o denli taşıyıp vakti geldiğinde gelecek nesle aktarabilmeliyiz.” sözlerine yer verdi. “11 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAYI BAŞLATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ” Bu bilincin farkında olarak teşkilatlanma hedefini en ön planda tutan yönetimlerinin göreve geldikleri günden beri ideolojilerini yaymaya çalıştığını söyleyen Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman; “17 ilçeye sahip şehrimizde 3 ay gibi kısa bir sürede 11 ilçede teşkilatlanmayı başlatmanın gururunu yaşıyoruz. Ahmetli, Akhisar, Kırkağaç, Kula, Selendi, Salihli, Turgutlu, Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde teşkilatlanmayı tamamladık. En yakın sürede 17 ilçesi ile inançları uğruna aynı anda hizmet etmenin hedefini yaşamak istiyoruz. Bizler inanıyoruz ki nice şehzadeler yetiştirmiş şehzadeler şehri Manisa’mız nice Alperenleri de yetiştirerek ülkenin geleceğinin teminatı olan gençleri yetiştirmenin sevincini 17 ilçesi ile yaşayıp yaşatacaktır. Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanımız Ali Karaca'nın talimatları ile Soma, Salihli ve Kula ilçelerinde Alperen Ocakları temsilcilerimize yetki belgelerini vererek göreve başlatmış bulunmaktayız. Soma İlçe Başkanı olarak Mustafa Aydın, Salihli İlçe Başkanı olarak Süleyman Örer, Kula İlçe Başkanı olarak Hüseyin Karabulut atanmıştır.” dedi.
Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman ilçelerdeki teşkilatlanmanın hızla devam ettiğini belirterek davalarının Nizam-ı Alem ve İ’lay-ı Kelimetullah davası olduğunu söyledi. Duman, “En yakın sürede 17 ilçesi ile inançları uğruna aynı anda hizmet etmenin hedefini yaşamak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman, seçim ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 11 ilçede teşkilatlandıklarını söyleyen Duman, geri kalan ilçelerde de zaman kaybetmeden teşkilatlanacaklarını ifade etti.

DUMAN, YAZICIOĞLU’NU DA ANDI

Duman; “Nizam-ı Alem ve İ’lay-ı Kelimetullah ülküleri Piri Türkistan Hoca Ahmed  Yesevi’nin nefesiyle yeniden mayalanmış, Osmanlı’nın kuruluşunda Şeyh Edebali’nin nefesi ile filizlenmiş, Hacı Bayram-ı Veli ve Akşemseddin hazretlerinin elinde Nizam-ı Alem’e dönüşmüştür. Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu başkanımız ile bizlere kadar bu emanet davamız ulaşmıştır. Nasıl ki emanet olan canımızı bu dünyada taşıyorsak bizlere emanet edilen davamızı da o denli taşıyıp vakti geldiğinde gelecek nesle aktarabilmeliyiz.” sözlerine yer verdi.

“11 İLÇEDE TEŞKİLATLANMAYI BAŞLATMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Bu bilincin farkında olarak teşkilatlanma hedefini en ön planda tutan yönetimlerinin göreve geldikleri günden beri ideolojilerini yaymaya çalıştığını söyleyen Alperen Ocakları Manisa İl Başkanı Ramazan Duman; “17 ilçeye sahip şehrimizde 3 ay gibi kısa bir sürede 11 ilçede teşkilatlanmayı başlatmanın gururunu yaşıyoruz. Ahmetli, Akhisar, Kırkağaç, Kula, Selendi, Salihli, Turgutlu, Şehzadeler, Yunusemre, Saruhanlı ve Soma ilçelerinde teşkilatlanmayı tamamladık. En yakın sürede 17 ilçesi ile inançları uğruna aynı anda hizmet etmenin hedefini yaşamak istiyoruz. Bizler inanıyoruz ki nice şehzadeler yetiştirmiş şehzadeler şehri Manisa’mız nice Alperenleri de yetiştirerek ülkenin geleceğinin teminatı olan gençleri yetiştirmenin sevincini 17 ilçesi ile yaşayıp yaşatacaktır. Genel Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Başkanımız Ali Karaca'nın talimatları ile Soma, Salihli ve Kula ilçelerinde Alperen Ocakları temsilcilerimize yetki belgelerini vererek göreve başlatmış bulunmaktayız. Soma İlçe Başkanı olarak Mustafa Aydın, Salihli İlçe Başkanı olarak Süleyman Örer, Kula İlçe Başkanı olarak Hüseyin Karabulut atanmıştır.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.