İSTİFAYLA OTURDUĞU KOLTUKTAN İSTİFAYLA KALKTI!

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.06.2022 - 16:33, Güncelleme: 17.06.2022 - 16:33
 

İSTİFAYLA OTURDUĞU KOLTUKTAN İSTİFAYLA KALKTI!

Manisa'da DEVA Partisi'nin Şehzadeler İlçe Başkanı Tolga Pulat, partisinin eski şehzadeler ilçe başkanının istifa etmesi üzerine oturduğu koltuktan istifa ile kalktı. Pulat, bir önceki DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik ile yönetim kurulundan 9 kişinin geçtiğimiz yıl nisan ayında partilerinden istifa etmesi üzerine Deva Partisi Şehzadeler 1. Olağanüstü Kongrede seçilmesi üzerine göreve gelmişti. Tolga Pulat, istifasını sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu;

Manisa'da DEVA Partisi'nin Şehzadeler İlçe Başkanı Tolga Pulat, partisinin eski şehzadeler ilçe başkanının istifa etmesi üzerine oturduğu koltuktan istifa ile kalktı. Pulat, bir önceki DEVA Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Ramazan Çevik ile yönetim kurulundan 9 kişinin geçtiğimiz yıl nisan ayında partilerinden istifa etmesi üzerine Deva Partisi Şehzadeler 1. Olağanüstü Kongrede seçilmesi üzerine göreve gelmişti.

Tolga Pulat, istifasını sosyal medya hesabından şu paylaşımla duyurdu;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.