İYİ PARTİ MANİSA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2023 - 17:02, Güncelleme: 15.03.2023 - 17:02
 

İYİ PARTİ MANİSA GÜCÜNE GÜÇ KATTI

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir eşliğinde İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulunan heyet İYİ Parti’ye katıldı. Başkan İksir, “Bizler ayrımcılığı ortadan kaldıran bir partiyiz. İYİ Parti her kesimin, herkesin kucaklaştığı bir yer.” açıklamasında bulundu.
Manisa’da çeşitli dönemlerde önemli görevlerde bulunmuş 3 isim, 20 yıl Manisa Pazarcılar Odası Başkanlığı yapmış ve Doğru Yol Partisinde önemli görevlerde bulunmuş iş insanı Halim Şener, Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı ve Manisa Kent Konseyi Başkanı iş insanı Ahmet Karadağ ve Av. Prof. Dr. Mehmet Koç’tan oluşan heyete rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takarak, hayırlı olmasını diledi. “AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRAN BİR PARTİYİZ” Rozet takdiminin ardından konuşan Manisa İl Başkanı Ali Zafer İKSİR, “Türkiye’ye hizmet etme uğrunda, siyaset yapmak isteyen tüm hemşerilerimizi İYİ saflarına katılımlarını bekliyoruz. Kapımız herkese sonuna kadar açık. Allah’ın izniyle Manisa ve ülkemizin geleceği için başaracağız. Bizler ayrımcılığı ortadan kaldıran bir partiyiz. İYİ Parti her kesimin, herkesin kucaklaştığı bir yer. Partimize katılan her bir isim birer değerdir. Bu katılımların partimize, Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir eşliğinde İYİ Parti Genel Merkezine ziyarette bulunan heyet İYİ Parti’ye katıldı. Başkan İksir, “Bizler ayrımcılığı ortadan kaldıran bir partiyiz. İYİ Parti her kesimin, herkesin kucaklaştığı bir yer.” açıklamasında bulundu.

Manisa’da çeşitli dönemlerde önemli görevlerde bulunmuş 3 isim, 20 yıl Manisa Pazarcılar Odası Başkanlığı yapmış ve Doğru Yol Partisinde önemli görevlerde bulunmuş iş insanı Halim Şener, Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı ve Manisa Kent Konseyi Başkanı iş insanı Ahmet Karadağ ve Av. Prof. Dr. Mehmet Koç’tan oluşan heyete rozetlerini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener takarak, hayırlı olmasını diledi.

“AYRIMCILIĞI ORTADAN KALDIRAN BİR PARTİYİZ”

Rozet takdiminin ardından konuşan Manisa İl Başkanı Ali Zafer İKSİR, “Türkiye’ye hizmet etme uğrunda, siyaset yapmak isteyen tüm hemşerilerimizi İYİ saflarına katılımlarını bekliyoruz. Kapımız herkese sonuna kadar açık. Allah’ın izniyle Manisa ve ülkemizin geleceği için başaracağız. Bizler ayrımcılığı ortadan kaldıran bir partiyiz. İYİ Parti her kesimin, herkesin kucaklaştığı bir yer. Partimize katılan her bir isim birer değerdir. Bu katılımların partimize, Manisa’mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.