İYİ PARTİLİ ERYILMAZ GENEL BAŞKAN AKŞENER İLE BULUŞTU

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.04.2022 - 14:44, Güncelleme: 14.04.2022 - 14:44
 

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ GENEL BAŞKAN AKŞENER İLE BULUŞTU

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in GİK üyeleri, milletvekilleri ve İl Başkanları için düzenlediği iftar programına katıldı. Manisa’da yürütülen çalışmaları Genel Başkan Akşener’e aktaran Eryılmaz, “Adım adım iktidara yürüyoruz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da düzenlediği ve İl Başkanlarını bir araya getirdiği programlarına bir yenisini daha ekledi. Akşener’in davetiyle İYİ Parti’nin GİK üyeleri, milletvekilleri ve İl Başkanları, Ankara’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da iftar davetine katıldı. İftar sonrası Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya gelerek Manisa’da yürütülen çalışmaları anlatan İYİ Partili Eryılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüdüklerini dile getirdi. “GENEL BAŞKANIMIZ MANİSALILARA SELAMINI İLETTİ” Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız, çalışmalarımız nedeniyle bizlere tebriklerini ve Manisalılara da selamlarını iletti. İYİ Parti, birlik ve beraberlik içerisinde adım adım iktidara yürüyor. Yapılacak olan ilk seçimde sandıklardan çıkan sonuçlar İYİ Parti’ye gösterilen teveccühün en büyük kanıtı olacak. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarıyla birlikte Türkiye’ye yeniden güneş doğacak” dedi.
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in GİK üyeleri, milletvekilleri ve İl Başkanları için düzenlediği iftar programına katıldı. Manisa’da yürütülen çalışmaları Genel Başkan Akşener’e aktaran Eryılmaz, “Adım adım iktidara yürüyoruz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da düzenlediği ve İl Başkanlarını bir araya getirdiği programlarına bir yenisini daha ekledi. Akşener’in davetiyle İYİ Parti’nin GİK üyeleri, milletvekilleri ve İl Başkanları, Ankara’da düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz da iftar davetine katıldı. İftar sonrası Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya gelerek Manisa’da yürütülen çalışmaları anlatan İYİ Partili Eryılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde iktidara yürüdüklerini dile getirdi.

“GENEL BAŞKANIMIZ MANİSALILARA SELAMINI İLETTİ”

Başkan Eryılmaz, “Genel Başkanımız, çalışmalarımız nedeniyle bizlere tebriklerini ve Manisalılara da selamlarını iletti. İYİ Parti, birlik ve beraberlik içerisinde adım adım iktidara yürüyor. Yapılacak olan ilk seçimde sandıklardan çıkan sonuçlar İYİ Parti’ye gösterilen teveccühün en büyük kanıtı olacak. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener ve İYİ Parti kadrolarıyla birlikte Türkiye’ye yeniden güneş doğacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.