İYİ PARTİLİ ERYILMAZ: KARANLIKTAN KURTULMAMIZA 2 AY KALDI

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.03.2023 - 15:34, Güncelleme: 10.03.2023 - 15:34
 

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ: KARANLIKTAN KURTULMAMIZA 2 AY KALDI

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “14 Mayıs Pazar günü Türkiye, 20 yıllık AK Parti iktidarının karanlığından kurtulup güneşe kavuşacak. Türkiye İYİ olacak, Türk milleti İYİ olacak” açıklamasında bulundu.
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim tarihi 14 Mayıs 2023 Pazar olarak açıklandı. İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim tarihinin açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. “EN KRİTİK SEÇİM” İYİ Partili Eryılmaz, “Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden birini yaşayacağız. Milyonlarca kişinin açlık sınırının altında yaşamak zorunda bırakıldığı, hayat pahalılığının alıp başını gittiği, kardeşin kardeşe düşman edildiği, on binlerce yurttaşımızın enkaz altında kaldığı bir Türkiye gerçeğinde seçimlere gidiyorum. Belki de parlamenter sisteme geri dönüşü son kez konuşabileceğimiz bir seçime gidiyoruz. 2023 seçimlerinde güzel ülkemizin tek adam rejimiyle mi yoksa demokrasiyle mi yönetilmesini istediğimizi oylayacağız” dedi. “HEM CUMHURBAŞKANLIĞI HEM DE PARLAMENTODA ÇOĞUNLUĞA ULAŞACAĞIZ” İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İYİ Parti olarak bizler çok uzun süredir seçimler için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İl Başkanlığı görevim süresince sandık güvenliği konusunda önemli çalışmalar yürüttük. İl Başkanımız Ali Zafer İksir ve yönetiminin bizlerin çalışmalarına taş üzerine taş koyacağına inancım tamdır. Alınan seçim tarihi kararı ülkemize hayırlı olsun.  Cumhurbaşkanlığı seçiminde de, parlamentoda da çoğunluğa ulaşacağız. 14 Mayıs Pazar günü Türkiye, 20 yıllık AK Parti iktidarının karanlığından kurtulup güneşe kavuşacak. Türkiye İYİ olacak, Türk milleti İYİ olacak” diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “14 Mayıs Pazar günü Türkiye, 20 yıllık AK Parti iktidarının karanlığından kurtulup güneşe kavuşacak. Türkiye İYİ olacak, Türk milleti İYİ olacak” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçim tarihi 14 Mayıs 2023 Pazar olarak açıklandı. İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, seçim tarihinin açıklanmasının ardından değerlendirmelerde bulundu.

“EN KRİTİK SEÇİM”

İYİ Partili Eryılmaz, “Cumhuriyet tarihimizin en kritik seçimlerinden birini yaşayacağız. Milyonlarca kişinin açlık sınırının altında yaşamak zorunda bırakıldığı, hayat pahalılığının alıp başını gittiği, kardeşin kardeşe düşman edildiği, on binlerce yurttaşımızın enkaz altında kaldığı bir Türkiye gerçeğinde seçimlere gidiyorum. Belki de parlamenter sisteme geri dönüşü son kez konuşabileceğimiz bir seçime gidiyoruz. 2023 seçimlerinde güzel ülkemizin tek adam rejimiyle mi yoksa demokrasiyle mi yönetilmesini istediğimizi oylayacağız” dedi.

“HEM CUMHURBAŞKANLIĞI HEM DE PARLAMENTODA ÇOĞUNLUĞA ULAŞACAĞIZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “İYİ Parti olarak bizler çok uzun süredir seçimler için gerekli çalışmaları yapıyoruz. İl Başkanlığı görevim süresince sandık güvenliği konusunda önemli çalışmalar yürüttük. İl Başkanımız Ali Zafer İksir ve yönetiminin bizlerin çalışmalarına taş üzerine taş koyacağına inancım tamdır. Alınan seçim tarihi kararı ülkemize hayırlı olsun.  Cumhurbaşkanlığı seçiminde de, parlamentoda da çoğunluğa ulaşacağız. 14 Mayıs Pazar günü Türkiye, 20 yıllık AK Parti iktidarının karanlığından kurtulup güneşe kavuşacak. Türkiye İYİ olacak, Türk milleti İYİ olacak” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.