KILIÇDAROĞLU BUGÜN MANİSA’DA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2022 - 23:11, Güncelleme: 29.03.2022 - 23:11
 

KILIÇDAROĞLU BUGÜN MANİSA’DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Manisa’da. Kılıçdaroğlu, iki günlük Manisa ziyareti kapsamında esnafla, çiftçiyle ve vatandaşlarla buluşacak, CHP’li belediyelerin hayata geçireceği projelerin açılışını gerçekleştirecek.
CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, bugün ilk olarak saat 10:15’te Alaşehir ilçesinde Süleyman Demirel Caddesi üzerinde çiftçiler tarafından traktörle karşılandıktan sonra, saat 10.45’te CHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu belediyede ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, saat 11.20’de Sarıgöl ilçesi girişindeki üzüm bağlarından tarım işçisi kadınlarla buluşarak sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyecek. Kılıçdaroğlu ardından saat 12.00-14.00 arasında Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda bölgenin çiftçileri ve muhtarlarıyla bir araya gelecek. Çiftçi ve muhtarlar buluşmasının ardından Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da Salihli ilçesinde 67-70 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, artan girdi maliyetleri ve akaryakıt fiyatlarından sonra kamyoncuların yaşadığı sıkıntıları dinleyecek. Yaklaşık 1 saatlik ziyaretinden sonra Kılıçdaroğlu, Turgutlu ilçesini ziyaret ederek CHP’li Turgutlu Belediyesi’nin Kreş ve Taziye Evi temel atma törenine katılacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ilçe programlarını ardından merkezde saat 17.00’de Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Gençlik Buluşmasına’ katılarak gençlerle birlikte söyleşide bulunacak ve dana sonra saat 19.30’da basına kapalı olarak Saruhan Otel’de Bingöl muhtarlarıyla birlikte yemekte bir araya gelecek. AKHİSAR’DA AÇILIŞA KATILACAK CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Perşembe günü ise ilk olarak saat 09.30’da Şehzadeler ilçesindeki İzmir Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları yerinde dinleyecek. Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretinin ardından saat 11.00’de Akhisar İlçesi’ne geçerek CHP’li Akhisar Belediyesi tarafından yapılan yatırımların toplu açılış törenine gerçekleştirerek, saat 12.00’de ilçeden ayrılacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Manisa’da. Kılıçdaroğlu, iki günlük Manisa ziyareti kapsamında esnafla, çiftçiyle ve vatandaşlarla buluşacak, CHP’li belediyelerin hayata geçireceği projelerin açılışını gerçekleştirecek.

CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu, bugün ilk olarak saat 10:15’te Alaşehir ilçesinde Süleyman Demirel Caddesi üzerinde çiftçiler tarafından traktörle karşılandıktan sonra, saat 10.45’te CHP’li Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu belediyede ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu, saat 11.20’de Sarıgöl ilçesi girişindeki üzüm bağlarından tarım işçisi kadınlarla buluşarak sıkıntılarını ve sorunlarını dinleyecek. Kılıçdaroğlu ardından saat 12.00-14.00 arasında Sarıgöl Belediye Düğün Salonu’nda bölgenin çiftçileri ve muhtarlarıyla bir araya gelecek. Çiftçi ve muhtarlar buluşmasının ardından Kılıçdaroğlu, saat 14.30’da Salihli ilçesinde 67-70 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret ederek, artan girdi maliyetleri ve akaryakıt fiyatlarından sonra kamyoncuların yaşadığı sıkıntıları dinleyecek. Yaklaşık 1 saatlik ziyaretinden sonra Kılıçdaroğlu, Turgutlu ilçesini ziyaret ederek CHP’li Turgutlu Belediyesi’nin Kreş ve Taziye Evi temel atma törenine katılacak. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, ilçe programlarını ardından merkezde saat 17.00’de Kültür Sitesi Lale Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Gençlik Buluşmasına’ katılarak gençlerle birlikte söyleşide bulunacak ve dana sonra saat 19.30’da basına kapalı olarak Saruhan Otel’de Bingöl muhtarlarıyla birlikte yemekte bir araya gelecek.

AKHİSAR’DA AÇILIŞA KATILACAK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart Perşembe günü ise ilk olarak saat 09.30’da Şehzadeler ilçesindeki İzmir Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek yaşadıkları sıkıntıları yerinde dinleyecek. Kılıçdaroğlu esnaf ziyaretinin ardından saat 11.00’de Akhisar İlçesi’ne geçerek CHP’li Akhisar Belediyesi tarafından yapılan yatırımların toplu açılış törenine gerçekleştirerek, saat 12.00’de ilçeden ayrılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.