MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN ALKIŞLANACAK HAREKET

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.11.2022 - 15:57, Güncelleme: 04.11.2022 - 15:57
 

MİLLİ YOL PARTİSİ’NDEN ALKIŞLANACAK HAREKET

Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatından Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, “ Şehit Ailelerimize Gazilerimize ne yapsak azdır. Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz her zaman başımızın tacıdır.” dedi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatı "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında yardım ve desteklerine devam ediyor. Daha önce Manisa'nın ilçelerinde eğitim öğretime devam eden bazı öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmuştu. Yine proje kapsamında Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye yardımında bulunuldu. BAŞKAN ŞİMŞEK TEŞEKKÜR ETTİ Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Sosyal Sorumluluk projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Milli Yol Partisi Manisa il yönetimine, ilçe başkanlarına, kadın kolları başkanlarına, gençlik kolları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. “NE YAPSAK AZDIR” Başkan Şimşek, "Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya derneğin bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçları olduğu yönden bizden talepleri oldu. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinden gelen bu isteğe yanıt verdik ve ihtiyaçlarını aldık ve teslim ettik. Bizlere destek olan il yönetimime ve ilçe başkanlarıma teşekkür ederim. Şehit Ailelerimize Gazilerimize ne yapsak azdır. Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz her zaman başımızın tacıdır. Hediye ettiğimiz ürünleri güzel günlerde kullansınlar. Ayrıca bizleri ağırladıkları için Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetimine teşekkür ederim" dedi. BAŞKAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, "Vatan ve millet sevdalısı rahmetli şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarının kurduğu Milli Yol Partisinin, Manisa İl Başkanlığını yürüten ve halk tarafından çok sevilen iş insanı İlkay Şimşek'e teşekkür ediyorum. Parti kısa süre önce kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalar ve projelerle partiyi iyi bir yere getiren İlkay Şimşek başkanımı tebrik ediyorum. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimizin bir bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesine ihtiyacımız vardı. Bende başkanımız İlkay Şimşek'e ilettim ve bugün derneğimize bilgisayar ve kırtasiye malzemelerimiz geldi. Şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatından Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesi hediye edildi. Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, “ Şehit Ailelerimize Gazilerimize ne yapsak azdır. Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz her zaman başımızın tacıdır.” dedi.

Milli Yol Partisi Manisa İl Teşkilatı "Sosyal Sorumluluk" projesi kapsamında yardım ve desteklerine devam ediyor. Daha önce Manisa'nın ilçelerinde eğitim öğretime devam eden bazı öğrencilere kırtasiye yardımında bulunmuştu. Yine proje kapsamında Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğine bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

BAŞKAN ŞİMŞEK TEŞEKKÜR ETTİ

Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek Sosyal Sorumluluk projesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Milli Yol Partisi Manisa il yönetimine, ilçe başkanlarına, kadın kolları başkanlarına, gençlik kolları başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

“NE YAPSAK AZDIR”

Başkan Şimşek, "Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya derneğin bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesi ihtiyaçları olduğu yönden bizden talepleri oldu. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğinden gelen bu isteğe yanıt verdik ve ihtiyaçlarını aldık ve teslim ettik. Bizlere destek olan il yönetimime ve ilçe başkanlarıma teşekkür ederim. Şehit Ailelerimize Gazilerimize ne yapsak azdır. Gazilerimiz ve Şehit Ailelerimiz her zaman başımızın tacıdır. Hediye ettiğimiz ürünleri güzel günlerde kullansınlar. Ayrıca bizleri ağırladıkları için Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetimine teşekkür ederim" dedi.

BAŞKAN ŞİMŞEK’E TEŞEKKÜR

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya, "Vatan ve millet sevdalısı rahmetli şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun yol arkadaşlarının kurduğu Milli Yol Partisinin, Manisa İl Başkanlığını yürüten ve halk tarafından çok sevilen iş insanı İlkay Şimşek'e teşekkür ediyorum. Parti kısa süre önce kurulmasına rağmen yaptığı çalışmalar ve projelerle partiyi iyi bir yere getiren İlkay Şimşek başkanımı tebrik ediyorum. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimizin bir bilgisayar yazıcısı ve kırtasiye malzemesine ihtiyacımız vardı. Bende başkanımız İlkay Şimşek'e ilettim ve bugün derneğimize bilgisayar ve kırtasiye malzemelerimiz geldi. Şehit aileleri ve gazilere gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.