ÖZGÜR ÖZEL HER YIL BİR BAŞKA

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2017 - 17:06, Güncelleme: 28.12.2017 - 17:06
 

ÖZGÜR ÖZEL HER YIL BİR BAŞKA

Geçtiğimiz yıllarda üst üste 'yılın siyasetçisi' ödüllerini alarak adeta seriye bağlayan CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel,2017’de de adından söz ettirmeyi başardı. CHP’li Özel bu yıl da 'yılın siyasetçisi' seçildi.
Türkiye’nin önde gelen magazin dergilerinden olan Moon Life dergisi düzenlediği, ‘Türkiye’nin Yıldızları’ ödül töreninde, çeşitli alanlarda ünlü isimlere ödül verdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Moon Life Oscars yılın en iyileri ödüllerinde yılın siyasetçisi ödülü de verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Moon Life dergisi okurları tarafından yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü. HER YIL BİR BAŞKA CHP’li Özel, 2014 yılında KAMU-DER tarafından yılın siyasetçisi, 2015 yılında Uğur Mumcu Yılın Siyasetçisi, 2016 yılında da Tuncel KurtizKazdağları Doğal Yaşam Ödülleri organizasyonunda yılın çıkış yapan siyasetçisi gibi ödüllere layık görülmüştü. GENİŞ KATILIMLI ÖDÜL TÖRENİ Moon Life Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği Türkiye’nin Yıldızları Ödülleri, İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine siyaset, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Ödül töreninde konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür  Özel ödülü kendisine layık gören okurlara teşekkürlerini sunarken, ödülü tüm CHP ailesi adına kabul ettiğini söyledi. ÖDÜL ALAN DİĞER ÜNLÜ İSİMLER Sunuculuğunu Elif Güvendik ve Tayyar Işıkcan’ın üstlendiği geceye, Funda Arar, Emrah, Yılmaz Morgül, Zerrin Özer, Işıl Yücesoy, Behzat Uygur,Kubat, WilmaElles, Murat Yıldırım, Ferhat Göçer,Seren Serengil, Aslı Hünel ve Ahmet Selçuk İlhan gibi ünlü isimler de çeşitli dallarda ödül aldılar.  
Geçtiğimiz yıllarda üst üste 'yılın siyasetçisi' ödüllerini alarak adeta seriye bağlayan CHP Grup Başkanvekili Manisa Milletvekili Özgür Özel,2017’de de adından söz ettirmeyi başardı. CHP’li Özel bu yıl da 'yılın siyasetçisi' seçildi.
Türkiye’nin önde gelen magazin dergilerinden olan Moon Life dergisi düzenlediği, ‘Türkiye’nin Yıldızları’ ödül töreninde, çeşitli alanlarda ünlü isimlere ödül verdi. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Moon Life Oscars yılın en iyileri ödüllerinde yılın siyasetçisi ödülü de verildi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Moon Life dergisi okurları tarafından yılın siyasetçisi ödülüne layık görüldü.

HER YIL BİR BAŞKA
CHP’li Özel, 2014 yılında KAMU-DER tarafından yılın siyasetçisi, 2015 yılında Uğur Mumcu Yılın Siyasetçisi, 2016 yılında da Tuncel KurtizKazdağları Doğal Yaşam Ödülleri organizasyonunda yılın çıkış yapan siyasetçisi gibi ödüllere layık görülmüştü.




GENİŞ KATILIMLI ÖDÜL TÖRENİ
Moon Life Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği Türkiye’nin Yıldızları Ödülleri, İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Ödül törenine siyaset, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleri katıldı. Ödül töreninde konuşan CHP Grup Başkanvekili Özgür  Özel ödülü kendisine layık gören okurlara teşekkürlerini sunarken, ödülü tüm CHP ailesi adına kabul ettiğini söyledi.



ÖDÜL ALAN DİĞER ÜNLÜ İSİMLER
Sunuculuğunu Elif Güvendik ve Tayyar Işıkcan’ın üstlendiği geceye, Funda Arar, Emrah, Yılmaz Morgül, Zerrin Özer, Işıl Yücesoy, Behzat Uygur,Kubat, WilmaElles, Murat Yıldırım, Ferhat Göçer,Seren Serengil, Aslı Hünel ve Ahmet Selçuk İlhan gibi ünlü isimler de çeşitli dallarda ödül aldılar.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.