“ŞEHRİMİ VE PARTİMİ GAZİ MECLİS’TE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2023 - 17:34, Güncelleme: 16.01.2023 - 17:34
 

“ŞEHRİMİ VE PARTİMİ GAZİ MECLİS’TE TEMSİL ETMEK İSTİYORUM”

İYİ Partili Hasan Eryılmaz, yapılan 3. Olağan Kongre’de milletvekili aday adayı olacağı için İl Başkanlığı’na aday olmadı. İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “Demokrasi şölenimiz İYİ Parti Manisa ailesinin dayanışma ruhunu bir kez daha perçimledi. Genel Başkanımızı Başbakan, partimizi iktidar yapmaya çok az kaldı!” dedi. 
Milletvekili aday adayı olacağı için İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’na adaylığını açıklamayan Hasan Eryılmaz, yapılan 3. Olağan Kongre’nin ardından bir açıklama yayınladı.  İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı görevini 4,5 yıl boyunca gururla icra ettiğini söyleyen İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, kongrede yarışan tüm adayları ve delegelerin oylarıyla İl Başkanı seçilen Av. Ali Zafer İksir’i tebrik etti. “PARTİMİZİN KURULUŞ SÜRECİNDEN BU YANA GENEL BAŞKANIMIZLA YAN YANAYIZ” İYİ Partili Eryılmaz, “Sandalye verilmeyen, elektriği kesilen salonlarda başladığımız medeniyet yürüyüşümüze, salonlara sığmayan kalabalıklarla, gücümüze güç katarak devam ediyoruz. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, Türkiye’nin geleceğini şekillendiren ‘Cesurlar hareketi’ni başlattı. Partimizin kuruluş sürecinden bu yana Genel Başkanımızla yan yana mücadele ediyor, cesurlar hareketini büyütüyoruz. 2018 yılında İYİ Parti Manisa İl Başkanı olarak görev aldığımız günden bu yana, kentimizde İYİlerin mücadelesini güçlendirmek için dur durak bilmeden çalıştık. Adım atılmadık köy, gidilmedik ilçe, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Türkiye, AK Parti iktidarının kutuplaştırıcı politikaları nedeniyle 20 yıldır çok büyük bir sıkışmışlık içerisinde… İYİ Parti; yaş, cinsiyet, etnik unsur gözetmeden Türk milleti için bir birleştirici bir güç, bir umut ışığı oldu” dedi. “600 ÜYEDEN 15 BİN ÜYEYE, BİR ‘İYİ’LİK YOLCULUĞU…” Eryılmaz, “Çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için, İYİlerin yürüyüşünü ilmek ilmek ördük. Göreve geldiğimizde İYİ Parti’nin Manisa’daki üye sayısı yalnızca 600’dü. İl Başkanlığı görevinden ayrıldığımız gün itibariyle bu sayıyı 15 bine yükseltmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere inanan, güvenen, gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. “HİÇBİR ZAMAN GENEL BAŞKANIMIZA HAİNLİK YAPANLARDAN OLMADIK, VERİLEN HER GÖREV KABULÜMÜZ” İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Ben her zaman şeffaf bir siyasetçi oldum. 2. Olağan Kongremizde de delegelerimize ‘ben milletvekili adayı olmak istiyorum, bunu bilerek bana oy verin’ demiştim. Şimdi de hem Manisamızı, hem de partimizi en iyi şekilde Gazi Meclisimizde temsil etme talebiyle siyasi yolculuğuma Milletvekili Aday Adayı olarak devam edeceğim. Biz istedikleri verilmediği için ekibimize, bizlere inananlara, Genel Başkanımıza hainlik edenlerden olmadık. Genel Başkanımız bizlere ne görev verirse hakkıyla yapmaya hazırız. Öncelikle yönetim kurulu üyelerime, ardından İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, meclis üyelerimize ve tüm üyelerimize bu İYİlik yolculuğunda bana verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızı Başbakan, partimizi iktidar yapmaya çok az kaldı!”
İYİ Partili Hasan Eryılmaz, yapılan 3. Olağan Kongre’de milletvekili aday adayı olacağı için İl Başkanlığı’na aday olmadı. İYİ Parti Manisa Milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, “Demokrasi şölenimiz İYİ Parti Manisa ailesinin dayanışma ruhunu bir kez daha perçimledi. Genel Başkanımızı Başbakan, partimizi iktidar yapmaya çok az kaldı!” dedi. 

Milletvekili aday adayı olacağı için İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı’na adaylığını açıklamayan Hasan Eryılmaz, yapılan 3. Olağan Kongre’nin ardından bir açıklama yayınladı. 

İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı görevini 4,5 yıl boyunca gururla icra ettiğini söyleyen İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz, kongrede yarışan tüm adayları ve delegelerin oylarıyla İl Başkanı seçilen Av. Ali Zafer İksir’i tebrik etti.

“PARTİMİZİN KURULUŞ SÜRECİNDEN BU YANA GENEL BAŞKANIMIZLA YAN YANAYIZ”

İYİ Partili Eryılmaz, “Sandalye verilmeyen, elektriği kesilen salonlarda başladığımız medeniyet yürüyüşümüze, salonlara sığmayan kalabalıklarla, gücümüze güç katarak devam ediyoruz. 25 Ekim 2017’de Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, Türkiye’nin geleceğini şekillendiren ‘Cesurlar hareketi’ni başlattı. Partimizin kuruluş sürecinden bu yana Genel Başkanımızla yan yana mücadele ediyor, cesurlar hareketini büyütüyoruz. 2018 yılında İYİ Parti Manisa İl Başkanı olarak görev aldığımız günden bu yana, kentimizde İYİlerin mücadelesini güçlendirmek için dur durak bilmeden çalıştık. Adım atılmadık köy, gidilmedik ilçe, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Türkiye, AK Parti iktidarının kutuplaştırıcı politikaları nedeniyle 20 yıldır çok büyük bir sıkışmışlık içerisinde… İYİ Parti; yaş, cinsiyet, etnik unsur gözetmeden Türk milleti için bir birleştirici bir güç, bir umut ışığı oldu” dedi.

“600 ÜYEDEN 15 BİN ÜYEYE, BİR ‘İYİ’LİK YOLCULUĞU…”

Eryılmaz, “Çocuklarımıza güzel bir ülke bırakmak için, İYİlerin yürüyüşünü ilmek ilmek ördük. Göreve geldiğimizde İYİ Parti’nin Manisa’daki üye sayısı yalnızca 600’dü. İl Başkanlığı görevinden ayrıldığımız gün itibariyle bu sayıyı 15 bine yükseltmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bizlere inanan, güvenen, gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HİÇBİR ZAMAN GENEL BAŞKANIMIZA HAİNLİK YAPANLARDAN OLMADIK, VERİLEN HER GÖREV KABULÜMÜZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili Aday Adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Ben her zaman şeffaf bir siyasetçi oldum. 2. Olağan Kongremizde de delegelerimize ‘ben milletvekili adayı olmak istiyorum, bunu bilerek bana oy verin’ demiştim. Şimdi de hem Manisamızı, hem de partimizi en iyi şekilde Gazi Meclisimizde temsil etme talebiyle siyasi yolculuğuma Milletvekili Aday Adayı olarak devam edeceğim. Biz istedikleri verilmediği için ekibimize, bizlere inananlara, Genel Başkanımıza hainlik edenlerden olmadık. Genel Başkanımız bizlere ne görev verirse hakkıyla yapmaya hazırız. Öncelikle yönetim kurulu üyelerime, ardından İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine, meclis üyelerimize ve tüm üyelerimize bu İYİlik yolculuğunda bana verdikleri desteklerden ötürü teşekkür ediyorum. Genel Başkanımızı Başbakan, partimizi iktidar yapmaya çok az kaldı!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.