1975 MALTASPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.01.2018 - 11:43, Güncelleme: 16.01.2018 - 11:43
 

1975 MALTASPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR!

Manisa 1. Amatör Küme A Grubu’nda oynadığı 13 maçta aldığı 12 galibiyet ile gümbür gümbür şampiyonluğa koşan 1975 Maltaspor, 14.hafta maçında karşı karşıya geldiği Lalelispor’u 8-1 gibi farklı bir sonuçla yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.
Manisa 1. Amatör Küme A Grubu’nda sezon başından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla zirvenin değişmez sahibi olan ve şampiyonluk hedefine sağlam adımlarla ilerleyen 1975 Maltaspor, ligin 14. haftasında Lalelispor’u konuk etti. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla çok daha baskılı ve etkili bir oyun ortaya koyan 1975 Maltaspor, sahadan 8-1 gibi oldukça farklı bir skorla galip ayrılan taraf oldu. Maltaspor’agalibiyeti getiren golleri Burak, Ahmet (2), Tuncay (2), Fadıl ve Bahadır kaydetti. Bu sonucun ardından puanını 39’a yükselten Yeşil-beyazlılar,en yakın rakibi Ulucamispor’un 11 puan önünde, rahat bir şekilde liderliğini sürdürüyor. 14 HAFTADA 63 GOL ATTILAR Adeta bir “gol makinası” olan 1975 Maltaspor, 14 haftada attığı 63 golle maçlarını izleyen seyircilere bol bol gol izletiyor. Kendisinden sonra grubun en çok gol atan takım olan Ayyıldızspor’dan tam 28 gol fazla atan Yeşil-beyazlılar, sezon sonuna kadar inanılmazı başarıp 100 gol barajını aşmak istiyor. Sezonu ilk sırada bitirecek takımın Süper Amatör Küme’ye yükseleceği ligde, lider 1975 Maltaspor önümüzdeki hafta play-off takipçilerinden Akgünspor ile karşılaşacak. Öte yandan Yeşil-beyazlıların devre arasındaAyyıldızspor’dan kadrosuna kattığı Bahadır, Lalelispor ile oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna girerek yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Kısa sürede takıma uyum sağladığı görülen Bahadır, ortaya koyduğu güzel futbolubir de golle süsleyerek maçı izleyenlerden yüksek not aldı.
Manisa 1. Amatör Küme A Grubu’nda oynadığı 13 maçta aldığı 12 galibiyet ile gümbür gümbür şampiyonluğa koşan 1975 Maltaspor, 14.hafta maçında karşı karşıya geldiği Lalelispor’u 8-1 gibi farklı bir sonuçla yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Manisa 1. Amatör Küme A Grubu’nda sezon başından bu yana aldığı başarılı sonuçlarla zirvenin değişmez sahibi olan ve şampiyonluk hedefine sağlam adımlarla ilerleyen 1975 Maltaspor, ligin 14. haftasında Lalelispor’u konuk etti. Ertuğrul Dilek Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın başından sonuna kadar rakibine oranla çok daha baskılı ve etkili bir oyun ortaya koyan 1975 Maltaspor, sahadan 8-1 gibi oldukça farklı bir skorla galip ayrılan taraf oldu. Maltaspor’agalibiyeti getiren golleri Burak, Ahmet (2), Tuncay (2), Fadıl ve Bahadır kaydetti. Bu sonucun ardından puanını 39’a yükselten Yeşil-beyazlılar,en yakın rakibi Ulucamispor’un 11 puan önünde, rahat bir şekilde liderliğini sürdürüyor.

14 HAFTADA 63 GOL ATTILAR

Adeta bir “gol makinası” olan 1975 Maltaspor, 14 haftada attığı 63 golle maçlarını izleyen seyircilere bol bol gol izletiyor. Kendisinden sonra grubun en çok gol atan takım olan Ayyıldızspor’dan tam 28 gol fazla atan Yeşil-beyazlılar, sezon sonuna kadar inanılmazı başarıp 100 gol barajını aşmak istiyor. Sezonu ilk sırada bitirecek takımın Süper Amatör Küme’ye yükseleceği ligde, lider 1975 Maltaspor önümüzdeki hafta play-off takipçilerinden Akgünspor ile karşılaşacak. Öte yandan Yeşil-beyazlıların devre arasındaAyyıldızspor’dan kadrosuna kattığı Bahadır, Lalelispor ile oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna girerek yeni takımıyla ilk maçına çıktı. Kısa sürede takıma uyum sağladığı görülen Bahadır, ortaya koyduğu güzel futbolubir de golle süsleyerek maçı izleyenlerden yüksek not aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.