Akhisarlı iki güreşçi Kırkpınar’dan başarı ile döndü

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 16:06, Güncelleme: 04.07.2022 - 16:06
 

Akhisarlı iki güreşçi Kırkpınar’dan başarı ile döndü

661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılan Akhisar Belediyespor Kulübü güreşçileri er meydanında ter döktü.
Akhisar Belediyespor Kulübü adına yarışan güreşçilerden Ramazan Evren finale kadar kıran kırana geçen müsabakaların ardından büyükorta kategorisinde ikinci olarak başaltı pehlivanlığına yükseldi. Yine Akhisar Belediyespor Kulübü güreşçisi İsmail Gencer ise ayak boyunda üçüncü olarak desteküçük boya yükseldi. Başaltı pehlivanlığına yükselen Ramazan Evren’in memleketi Zeytinova Mahallesi’nde büyük sevinç yaşanırken, desteküçük boya yüksele İsmail Gencer’in memleketi Pekmezci köyünde de yine büyük sevinç yaşandı. Tüm pehlivanları tebrik eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde büyük orta kategorisinde finale kadar kıran kırana mücadele eden ve ikinci olarak başaltı pehlivanlığa yükselen Akhisar Belediyesi güreşçilerimiz Ramazan Evren ile ayak boyundan deste küçük boya yükselen İsmail Gencer başta olmak üzere tüm pehlivanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.
661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne katılan Akhisar Belediyespor Kulübü güreşçileri er meydanında ter döktü.

Akhisar Belediyespor Kulübü adına yarışan güreşçilerden Ramazan Evren finale kadar kıran kırana geçen müsabakaların ardından büyükorta kategorisinde ikinci olarak başaltı pehlivanlığına yükseldi. Yine Akhisar Belediyespor Kulübü güreşçisi İsmail Gencer ise ayak boyunda üçüncü olarak desteküçük boya yükseldi.

Başaltı pehlivanlığına yükselen Ramazan Evren’in memleketi Zeytinova Mahallesi’nde büyük sevinç yaşanırken, desteküçük boya yüksele İsmail Gencer’in memleketi Pekmezci köyünde de yine büyük sevinç yaşandı.

Tüm pehlivanları tebrik eden Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu yaptığı paylaşımda, “661. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde büyük orta kategorisinde finale kadar kıran kırana mücadele eden ve ikinci olarak başaltı pehlivanlığa yükselen Akhisar Belediyesi güreşçilerimiz Ramazan Evren ile ayak boyundan deste küçük boya yükselen İsmail Gencer başta olmak üzere tüm pehlivanlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.