AKHİSARSPOR'UN KURUCUSU ATABARUT VEFAT ETTİ

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.01.2023 - 15:55, Güncelleme: 12.01.2023 - 15:55
 

AKHİSARSPOR'UN KURUCUSU ATABARUT VEFAT ETTİ

Akhisarspor’un kurucu başkanı Yılmaz Atabarut hayatını kaybetti. Atabarut’un vefat haberi Manisa sporunu derinden etkiledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Akhisarspor, Atabarut için taziye mesajı yayınladı.
1970 yılında Akhisarspor’u kuran başkan Yılmaz Atabarut yaşamını yitirdi. Acı haber sevenlerini üzerken Manisa futbolunu sarstı. "CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ" Akhisarspor taziye mesajı yayımlayarak, “1970 yılında kulübümüzü Akhisar’a ve Türk Futboluna armağan eden, Akhisarsporumuzun Kurucu Başkanı Yılmaz Atabarut’un bugün sabah saatlerinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Onursal Başkanımıza Allahtan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” dedi. “ATABARUT’UN VEFAT ETTİĞİNİ ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM” Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Akhisarspor’un kurucusu ve Onursal Başkanı Yılmaz Atabarut’un vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." açıklamasında bulundu. “MEKANI CENNET OLSUN” Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Akhisarspor’un kurucularından, değerli büyüğüm Yılmaz Atabarut’un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesinde bulundu.
Akhisarspor’un kurucu başkanı Yılmaz Atabarut hayatını kaybetti. Atabarut’un vefat haberi Manisa sporunu derinden etkiledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve Akhisarspor, Atabarut için taziye mesajı yayınladı.

1970 yılında Akhisarspor’u kuran başkan Yılmaz Atabarut yaşamını yitirdi. Acı haber sevenlerini üzerken Manisa futbolunu sarstı.

"CAMİAMIZA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ"

Akhisarspor taziye mesajı yayımlayarak, “1970 yılında kulübümüzü Akhisar’a ve Türk Futboluna armağan eden, Akhisarsporumuzun Kurucu Başkanı Yılmaz Atabarut’un bugün sabah saatlerinde vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Onursal Başkanımıza Allahtan rahmet, ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı diliyoruz.” dedi.

“ATABARUT’UN VEFAT ETTİĞİNİ ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM”

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Akhisarspor’un kurucusu ve Onursal Başkanı Yılmaz Atabarut’un vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına baş sağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." açıklamasında bulundu.

“MEKANI CENNET OLSUN”

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, "Akhisarspor’un kurucularından, değerli büyüğüm Yılmaz Atabarut’un vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.