AKİGO’NUN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR!

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2018 - 16:07, Güncelleme: 09.01.2018 - 16:07
 

AKİGO’NUN ANTALYA KAMPI SÜRÜYOR!

Süper Lig’in Manisalı temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci devre hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya’da yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı olduğu gözlenen futbolcular, kendilerini ikinci devreye en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.
Süper Lig’e çok hızlı bir giriş yaptıktan sonra ilk yarının ortalarından itibaren düşüşe geçen ve ilk yarının son 9 haftasında galibiyete hasret kalan Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci devre hazırlıklarını hemen hemen bütün takımlar gibi Antalya’da sürdürüyor. Yoğun bir kamp dönemi geçiren Akigo’da hedef, bu kamp dönemini çok verimli bir şekilde geçirip ikinci devreye en hazır vaziyette girebilmek. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren Manisa temsilcisi, 13 Ocak’a kadar Antalya Belek’teki kampına devam edecek. Bu tarihte Antalya’dan ayrılacak olan Yeşil-siyahlılar, Akhisar’a dönerek kupada karşılaşacakları Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek. YENİ TRANSFER SELEZNYOV TAKIMA ISINDI Kardemir Karabükspor’dan transfer edilen YevhenSeleznyov’un da yer aldığı ve takıma çabuk adapte olduğu görülen antrenmanlarda, futbolcuların hem çok neşeli hem de çok hırslı oldukları gözleniyor. İlk yarının son 9 haftasındaki düşüşü unutturmak isteyen Yeşil-siyahlılar, önce kupada Boluspor’u elemek, sonrasında da Süper Lig’in ikinci yarısına aynı ilk yarıda olduğu gibi hızlı bir giriş yapmak amacında. Bunun için Antalya’daki devre arası kampının öneminin bilincinde olan teknik heyet ve futbolcular, işi oldukça sıkı tutuyor. FUTBOLCULARA LAKTAT TESTİ YAPILDI Öte yandanTeleset Mobilya Akhisarspor’da oyunculara bazı testler yapıldı. Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde oyuncuların performans, kan ve laktat testleri Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Utku Alemdaroğlu, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gökçe ve Yüksek Lisans Öğrencisi Harun Türkdoğan tarafından gerçekleştirildi. Bu testlerden özellikle laktat testinin büyük bir önemi vardır ve sezon başı kampları ile devre arasında kamplarında oyunculara uygulanır.Laktat, hücreler tarafından besinlerin enerjiye dönüştürülmesi esnasında ortaya çıkan maddelerden birisidir. Laktat testi de, kandaki veya beyin omurilik sıvısındaki (BOS) laktat seviyesini ölçer. Bu testler sonucunda sporcuların performanslarıyla ilgili önemli verilere ulaşılır.  
Süper Lig’in Manisalı temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci devre hazırlıklarını kamp yaptığı Antalya’da yoğun bir şekilde sürdürüyor. Antrenmanlarda oldukça hırslı olduğu gözlenen futbolcular, kendilerini ikinci devreye en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.
Süper Lig’e çok hızlı bir giriş yaptıktan sonra ilk yarının ortalarından itibaren düşüşe geçen ve ilk yarının son 9 haftasında galibiyete hasret kalan Teleset Mobilya Akhisarspor, ikinci devre hazırlıklarını hemen hemen bütün takımlar gibi Antalya’da sürdürüyor. Yoğun bir kamp dönemi geçiren Akigo’da hedef, bu kamp dönemini çok verimli bir şekilde geçirip ikinci devreye en hazır vaziyette girebilmek. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde günde çift idmanla çalışmalarını sürdüren Manisa temsilcisi, 13 Ocak’a kadar Antalya Belek’teki kampına devam edecek. Bu tarihte Antalya’dan ayrılacak olan Yeşil-siyahlılar, Akhisar’a dönerek kupada karşılaşacakları Boluspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

YENİ TRANSFER SELEZNYOV TAKIMA ISINDI
Kardemir Karabükspor’dan transfer edilen YevhenSeleznyov’un da yer aldığı ve takıma çabuk adapte olduğu görülen antrenmanlarda, futbolcuların hem çok neşeli hem de çok hırslı oldukları gözleniyor. İlk yarının son 9 haftasındaki düşüşü unutturmak isteyen Yeşil-siyahlılar, önce kupada Boluspor’u elemek, sonrasında da Süper Lig’in ikinci yarısına aynı ilk yarıda olduğu gibi hızlı bir giriş yapmak amacında. Bunun için Antalya’daki devre arası kampının öneminin bilincinde olan teknik heyet ve futbolcular, işi oldukça sıkı tutuyor.

FUTBOLCULARA LAKTAT TESTİ YAPILDI
Öte yandanTeleset Mobilya Akhisarspor’da oyunculara bazı testler yapıldı. Teknik Direktör Okan Buruk ve yardımcı antrenörlerin gözetiminde oyuncuların performans, kan ve laktat testleri Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyeleri Doç. Dr. Utku Alemdaroğlu, Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Gökçe ve Yüksek Lisans Öğrencisi Harun Türkdoğan tarafından gerçekleştirildi. Bu testlerden özellikle laktat testinin büyük bir önemi vardır ve sezon başı kampları ile devre arasında kamplarında oyunculara uygulanır.Laktat, hücreler tarafından besinlerin enerjiye dönüştürülmesi esnasında ortaya çıkan maddelerden birisidir. Laktat testi de, kandaki veya beyin omurilik sıvısındaki (BOS) laktat seviyesini ölçer. Bu testler sonucunda sporcuların performanslarıyla ilgili önemli verilere ulaşılır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.