Altay, Ceyhun Gülselam ile sözleşme uzattı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2022 - 11:30, Güncelleme: 14.07.2022 - 11:30
 

Altay, Ceyhun Gülselam ile sözleşme uzattı

Altay, 34 yaşındaki futbolcu Ceyhun Gülselam ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Altay, 34 yaşındaki futbolcu Ceyhun Gülselam ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı. Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Altay, yaşadığı mali sorunlar sebebiyle 1 dönemlik transfer yasağı almıştı. Geçtiğimiz hafta genç oyuncusu Kazımcan Karataş’ı Galatasaray’a satarak 20 milyon TL bonservis geliri elde eden siyah-beyazlılar, söz konusu parayla futbolcularını kadroda tutmaya çalışıyor. İbrahim Öztürk, Ozan Evrim Özenç, Özgür Özkaya, Tolga Ünlü ve Deniz Kadah ile yeniden anlaşan Altay, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam ile de anlaşma sağladı. Altay Spor Kulübü Başkanı Ayhan Dündar ile bir araya gelen 34 yaşındaki oyuncu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Geçtiğimiz sezon Altay formasıyla 24 resmi maça çıkan deneyimli orta saha, söz konusu maçlarda 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.
Altay, 34 yaşındaki futbolcu Ceyhun Gülselam ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Altay, 34 yaşındaki futbolcu Ceyhun Gülselam ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig’de mücadele edecek olan Altay, yaşadığı mali sorunlar sebebiyle 1 dönemlik transfer yasağı almıştı. Geçtiğimiz hafta genç oyuncusu Kazımcan Karataş’ı Galatasaray’a satarak 20 milyon TL bonservis geliri elde eden siyah-beyazlılar, söz konusu parayla futbolcularını kadroda tutmaya çalışıyor. İbrahim Öztürk, Ozan Evrim Özenç, Özgür Özkaya, Tolga Ünlü ve Deniz Kadah ile yeniden anlaşan Altay, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan ve sözleşmesi sona eren Ceyhun Gülselam ile de anlaşma sağladı. Altay Spor Kulübü Başkanı Ayhan Dündar ile bir araya gelen 34 yaşındaki oyuncu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Geçtiğimiz sezon Altay formasıyla 24 resmi maça çıkan deneyimli orta saha, söz konusu maçlarda 1 gol, 2 asistlik performans sergilemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.