Altınordu, çıkış yapmak istiyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2022 - 11:05, Güncelleme: 10.02.2022 - 11:05
 

Altınordu, çıkış yapmak istiyor

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanarak başlatacakları seriyle üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanarak başlatacakları seriyle üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi. Spor Toto 1. Lig’in 24. hafta maçında Altınordu, yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesinde son hazırlıklarını yapan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu. “Önemli olan rakibin değil bizim ne yapacağımız” Hüseyin Eroğlu, sezonun ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını hatırlatarak, “Oyun anlamında sahada istediklerimizi yapıyoruz fakat bunları sonuca çeviremedik. İyi oyunun bize maç kazandıracağını biliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın takıma dönmesi gücümüzü arttıracaktır. Gençlerbirliği maçı kritik bir maç. Bu maçı kazandığımız takdirde bize değer katacaktır. Rakibin durumunu biliyoruz ama önemli olan sahada bizim ne yapacağımız. Oyun sistemimizle birlikte yüksek tempo ile bu kritik eşiği geçip bir seri yakalarsak yukarıya doğru tırmanırız. Bunu ilk yarının son haftalarında zaten yapmıştık, tekrar yapabiliriz” dedi. "İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız" Takımın hücum hattında oynayan Ahmet İlhan Özek, Ahmet Dereli ve Hüsamettin Yener’in sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle birlikte oynayamadığını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Futbolda kazanmak istiyorsan gol atacaksın ama bizim ileri uç bölgesindeki oyuncularımızla çeşitli nedenlerden dolayı bir arada oynayamadık. Bu oyuncuların 20 gole direkt etkisi var, onların eksikliğini büyük ölçüde hissettik. İleri uçta oynayan oyuncularımızın dönüşü ile birlikte skor anlamında da rahatlayacağız. İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız.”
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanarak başlatacakları seriyle üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, yarın Gençlerbirliği ile oynayacakları kritik karşılaşmayı kazanarak başlatacakları seriyle üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 24. hafta maçında Altınordu, yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Maç öncesinde son hazırlıklarını yapan Altınordu’da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu açıklamalarda bulundu.

“Önemli olan rakibin değil bizim ne yapacağımız”

Hüseyin Eroğlu, sezonun ikinci yarısına istedikleri gibi başlayamadıklarını hatırlatarak, “Oyun anlamında sahada istediklerimizi yapıyoruz fakat bunları sonuca çeviremedik. İyi oyunun bize maç kazandıracağını biliyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımızın takıma dönmesi gücümüzü arttıracaktır. Gençlerbirliği maçı kritik bir maç. Bu maçı kazandığımız takdirde bize değer katacaktır. Rakibin durumunu biliyoruz ama önemli olan sahada bizim ne yapacağımız. Oyun sistemimizle birlikte yüksek tempo ile bu kritik eşiği geçip bir seri yakalarsak yukarıya doğru tırmanırız. Bunu ilk yarının son haftalarında zaten yapmıştık, tekrar yapabiliriz” dedi.

"İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız"

Takımın hücum hattında oynayan Ahmet İlhan Özek, Ahmet Dereli ve Hüsamettin Yener’in sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle birlikte oynayamadığını ve bunun kendilerini olumsuz etkilediğini vurgulayan Hüseyin Eroğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Futbolda kazanmak istiyorsan gol atacaksın ama bizim ileri uç bölgesindeki oyuncularımızla çeşitli nedenlerden dolayı bir arada oynayamadık. Bu oyuncuların 20 gole direkt etkisi var, onların eksikliğini büyük ölçüde hissettik. İleri uçta oynayan oyuncularımızın dönüşü ile birlikte skor anlamında da rahatlayacağız. İnşallah bu haftadan itibaren çıkış süreci başlatırız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.