Altınordu, geriden gelip kazanıyor

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2023 - 09:46, Güncelleme: 20.03.2023 - 09:46
 

Altınordu, geriden gelip kazanıyor

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de kazandığı son iki maçta geriye düşmesine rağmen pes etmedi ve karşılaşmaları çevirip galibiyete ulaşmayı başardı.
Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de kazandığı son iki maçta geriye düşmesine rağmen pes etmedi ve karşılaşmaları çevirip galibiyete ulaşmayı başardı. Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ligde kötü günler geçirse de; son 7 maçta aldığı 2 galibiyetle rahat bir nefes aldı. İzmir temsilcisi, bu sürçteki ilk galibiyetinde 15 Ocak 2023’te Gençlerbirliği’ni evinde ağırlamıştı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Gabriel Torje’nin golüyle kırmızı-lacivertliler geriye düşse de; daha sonraki dakikalarda Ali Özgün ve Emircan Gürlük’ün golleriyle Ankara temsilcisini 2-1 mağlup ederek 3 puana sahip olmuştu. Altınordu, bu galibiyetten 5 maç sonra bu kez de Tuzlaspor’u konuk etti ve karşılaşmanın 32. dakikasında Kerim Alıcı’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü. Kalan dakikalarda yine Ali Özgün ve Emircan Gürlük’ün sahneye çıkmasıyla 2-1 öne geçen İzmir temsilcisi, mücadeleden önemli bir 3 puan almayı başardı. Böylece Altınordu, son iki galibiyetinde geriye düşmesine rağmen geriden gelip 3 puana uzanmış oldu. Öte yandan kırmızı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Hasan Özer, Altınordu’nun başında çıktığı ilk maçta ilk galibiyet sevincini yaşadı.
Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de kazandığı son iki maçta geriye düşmesine rağmen pes etmedi ve karşılaşmaları çevirip galibiyete ulaşmayı başardı.

Altınordu, Spor Toto 1. Lig’de kazandığı son iki maçta geriye düşmesine rağmen pes etmedi ve karşılaşmaları çevirip galibiyete ulaşmayı başardı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu, ligde kötü günler geçirse de; son 7 maçta aldığı 2 galibiyetle rahat bir nefes aldı. İzmir temsilcisi, bu sürçteki ilk galibiyetinde 15 Ocak 2023’te Gençlerbirliği’ni evinde ağırlamıştı. Karşılaşmanın 23. dakikasında Gabriel Torje’nin golüyle kırmızı-lacivertliler geriye düşse de; daha sonraki dakikalarda Ali Özgün ve Emircan Gürlük’ün golleriyle Ankara temsilcisini 2-1 mağlup ederek 3 puana sahip olmuştu. Altınordu, bu galibiyetten 5 maç sonra bu kez de Tuzlaspor’u konuk etti ve karşılaşmanın 32. dakikasında Kerim Alıcı’nın kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü. Kalan dakikalarda yine Ali Özgün ve Emircan Gürlük’ün sahneye çıkmasıyla 2-1 öne geçen İzmir temsilcisi, mücadeleden önemli bir 3 puan almayı başardı. Böylece Altınordu, son iki galibiyetinde geriye düşmesine rağmen geriden gelip 3 puana uzanmış oldu.

Öte yandan kırmızı-lacivertlilerin yeni teknik direktörü Hasan Özer, Altınordu’nun başında çıktığı ilk maçta ilk galibiyet sevincini yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.