Altınordu’da Abdullah Soğucak, A Takıma uğurlandı

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2022 - 17:13, Güncelleme: 16.11.2022 - 17:13
 

Altınordu’da Abdullah Soğucak, A Takıma uğurlandı

Altınordu Futbol Akademisi, Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı.
Altınordu Futbol Akademisi, Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı. Altınordu Futbol Akademisi gösterdiği başarılı performansından dolayı Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı. Törende Abdullah’a, Altınordu Futbol Akademisi lisans diploması verildi. Bunun yanı sıra genç oyuncu, ailesiyle ve yetiştirici antrenörleriyle hatıra fotoğrafı çektirirken, daha sonra da alkışlarla ve büyük destekle A Takıma uğurlandı. “Çok gururlu ve mutluyum” Abdullah Soğucak şu sözlerle veda etti: “Çok gururlu ve mutluyum. Eğitimimizde ve gelişimimizde üzerimizde onca emeği olan başta başkanımız Mehmet Seyit Özkan’a, ALFA yönetimine hocalarıma ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum."
Altınordu Futbol Akademisi, Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı.

Altınordu Futbol Akademisi, Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı.

Altınordu Futbol Akademisi gösterdiği başarılı performansından dolayı Abdullah Soğucak’ı alkışlarla A Takıma uğurladı. Törende Abdullah’a, Altınordu Futbol Akademisi lisans diploması verildi. Bunun yanı sıra genç oyuncu, ailesiyle ve yetiştirici antrenörleriyle hatıra fotoğrafı çektirirken, daha sonra da alkışlarla ve büyük destekle A Takıma uğurlandı.

“Çok gururlu ve mutluyum”

Abdullah Soğucak şu sözlerle veda etti: “Çok gururlu ve mutluyum. Eğitimimizde ve gelişimimizde üzerimizde onca emeği olan başta başkanımız Mehmet Seyit Özkan’a, ALFA yönetimine hocalarıma ve tüm personelimize çok teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.