Basketbol coşkusu sahada

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2020 - 11:02, Güncelleme: 18.12.2020 - 11:02
 

Basketbol coşkusu sahada

Covid-19 salgını tedbirlerindeki tüm kurallara uyarak spor çalışmalarını sürdüren Cedi Osman Academy Manisa Şubesi, Manisa’da ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgesini alan tek spor okulu oldu.
Manisa’da Yusuf Eryoldaş ve Rahmi Güner iş birliği ile şubesi açılan Cedi Osman Academy, 7 kişilik ekiple Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu’nun spor salonunda eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 80 öğrenci, hafta içi 12 kişilik gruplar halinde antrenmanlara katılıyor. Hijyen, maske ve fiziksel mesafe kurallarına uyarak antrenmanlarını sürdüren Cedi Osman Academy Manisa Şubesi, üyesi oldukları Türkiye Basketbol Okulları Birliği tarafından her ay hijyen denetimlerine alınıyor. Bu denetimler sonucunda ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgesini alan akademi, ailelerin çocuklarını güvenle teslim ettikleri bir spor kulübü haline geldi. MANİSA’DA İLK VE TEK Covid-19 sürecinde aldıkları önlemleri anlatan Kulüp Kurucusu ve Antrenörü Rahmi Güner; “Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak eğitimlerimize devam ediyoruz. Manisa’da girişlerde HES kodu uygulamasıyla öğrenci alan ilk spor okulu biziz. Öğrencileri HES koduyla antrenmana alıyoruz. Salona girişlerde ateş ölçümü yapıyoruz. Gerekli hijyen kurallarına uyarak ayrı bir yerden tribünlere çıkışlar sağlanıyor. Aynı şekilde sahaya girerken ayakkabı değiştirilip giriliyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuyoruz. Zaten antrenman yaptığımız salon, diğer spor salonlarına göre genişliği ile ön plana çıkıyor. Kapasitemiz 20 kişi fakat pandemi sürecinde 12 kişilik gruplarla antrenman yapıyoruz. Her sporcumuza ait ayrı ayrı top var. Sporcularımız şahsına ait topları kullanıyor. Salonumuzda 8 tane ota var. Her biri arasında 4’er metre mesafe var. Saha içinde gösterdiğimiz bu özene çıkışlarda da gösteriyoruz. Sporcularımız antrenmandan çıkarken diğer grupla karşılaşmaması için farklı kapılardan çıkarıyoruz. Biz zaten Manisa’da ilk ve tek olarak Türkiye Basketbol Okulları Birliği’ne üyeyiz. Birlik tarafından her ay hijyen denetimleri yapılıyor. Denetim sonucunda ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgemizi almış bulunmaktayız” dedi. “YOĞUN TEMPODAN ÇOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUZ” Kulüp Kurucusu ve Antrenörü Yusuf Eryoldaş da akademi bünyesindeki kadro ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hafta içi her gün yoğun bir tempoda antrenmanlarını sürdürdüklerini belirten Eryoldaş, “7 kişilik ekiple çalışıyoruz. Pandemi sürecinde tüm tedbirleri alarak eğitimlere devam ediyoruz. Şuana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık. Aileler, bize güveniyor. Zaten yıllardır aynı veli gruplarıyla çalışıyoruz. Cedi Osman Academy olarak 3 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müsabakalara da kendi kulübümüz adı altında çıkıyoruz, spor okullarımızı da Cedi Osman Academy olarak sürdürüyoruz. Pandemi döneminde 80 tane öğrencimiz var. 80 öğrenciyi 12 kişilik gruplar halinde alıyoruz. Hafta içi 7 gün boyunca salonumuz açık. Biz bu yoğun tempodan çok mutluyuz çünkü çocukları çok seviyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılıklarını gördüğümüz içinde inanılmaz derecede mutlu oluyoruz. Bu süreçte bizlere güvenip, çocuklarını emanet eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Covid-19 salgını tedbirlerindeki tüm kurallara uyarak spor çalışmalarını sürdüren Cedi Osman Academy Manisa Şubesi, Manisa’da ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgesini alan tek spor okulu oldu.

Manisa’da Yusuf Eryoldaş ve Rahmi Güner iş birliği ile şubesi açılan Cedi Osman Academy, 7 kişilik ekiple Şehit Ömer Halis Demir Ortaokulu’nun spor salonunda eğitimlerini tüm hızıyla sürdürüyor. 80 öğrenci, hafta içi 12 kişilik gruplar halinde antrenmanlara katılıyor. Hijyen, maske ve fiziksel mesafe kurallarına uyarak antrenmanlarını sürdüren Cedi Osman Academy Manisa Şubesi, üyesi oldukları Türkiye Basketbol Okulları Birliği tarafından her ay hijyen denetimlerine alınıyor. Bu denetimler sonucunda ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgesini alan akademi, ailelerin çocuklarını güvenle teslim ettikleri bir spor kulübü haline geldi.

MANİSA’DA İLK VE TEK

Covid-19 sürecinde aldıkları önlemleri anlatan Kulüp Kurucusu ve Antrenörü Rahmi Güner; “Pandemi sürecinde gerekli tüm önlemleri alarak eğitimlerimize devam ediyoruz. Manisa’da girişlerde HES kodu uygulamasıyla öğrenci alan ilk spor okulu biziz. Öğrencileri HES koduyla antrenmana alıyoruz. Salona girişlerde ateş ölçümü yapıyoruz. Gerekli hijyen kurallarına uyarak ayrı bir yerden tribünlere çıkışlar sağlanıyor. Aynı şekilde sahaya girerken ayakkabı değiştirilip giriliyor. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyuyoruz. Zaten antrenman yaptığımız salon, diğer spor salonlarına göre genişliği ile ön plana çıkıyor. Kapasitemiz 20 kişi fakat pandemi sürecinde 12 kişilik gruplarla antrenman yapıyoruz. Her sporcumuza ait ayrı ayrı top var. Sporcularımız şahsına ait topları kullanıyor. Salonumuzda 8 tane ota var. Her biri arasında 4’er metre mesafe var. Saha içinde gösterdiğimiz bu özene çıkışlarda da gösteriyoruz. Sporcularımız antrenmandan çıkarken diğer grupla karşılaşmaması için farklı kapılardan çıkarıyoruz. Biz zaten Manisa’da ilk ve tek olarak Türkiye Basketbol Okulları Birliği’ne üyeyiz. Birlik tarafından her ay hijyen denetimleri yapılıyor. Denetim sonucunda ‘En güvenilir ve en hijyenik spor okulu’ belgemizi almış bulunmaktayız” dedi.

YOĞUN TEMPODAN ÇOK MUTLUYUZ ÇÜNKÜ ÇOCUKLARI ÇOK SEVİYORUZ”

Kulüp Kurucusu ve Antrenörü Yusuf Eryoldaş da akademi bünyesindeki kadro ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Hafta içi her gün yoğun bir tempoda antrenmanlarını sürdürdüklerini belirten Eryoldaş, “7 kişilik ekiple çalışıyoruz. Pandemi sürecinde tüm tedbirleri alarak eğitimlere devam ediyoruz. Şuana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık. Aileler, bize güveniyor. Zaten yıllardır aynı veli gruplarıyla çalışıyoruz. Cedi Osman Academy olarak 3 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müsabakalara da kendi kulübümüz adı altında çıkıyoruz, spor okullarımızı da Cedi Osman Academy olarak sürdürüyoruz. Pandemi döneminde 80 tane öğrencimiz var. 80 öğrenciyi 12 kişilik gruplar halinde alıyoruz. Hafta içi 7 gün boyunca salonumuz açık. Biz bu yoğun tempodan çok mutluyuz çünkü çocukları çok seviyoruz. Verdiğimiz emeklerin karşılıklarını gördüğümüz içinde inanılmaz derecede mutlu oluyoruz. Bu süreçte bizlere güvenip, çocuklarını emanet eden ailelerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.