Dev adamlarda hedef galibiyet

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2021 - 16:04, Güncelleme: 09.11.2021 - 16:04
 

Dev adamlarda hedef galibiyet

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Türkiye Basketbol Ligi 7’nci hafta maçında 12 Kasım Cuma Günü saat 18.00’da Samsunspor’u Manisa’da konuk edecek. Mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan karar sonrasında yüzde 100 seyirci kapasitesiyle oynanacak. Türkiye Basketbol Ligi 2021-2022 sezonunun 7’nci hafta maçında evinde Samsunspor’u ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetimde Muradiye Spor Tesisleri’nde hazırlıklarına devam etti. Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta da rakiplerini eli boş gönderen yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların hırslı yapısı göze çarptı. Hedefin Samsunspor maçı ile iç ve dış sahada galibiyet serisi yakalamak olduğu vurgulandı. 12 Kasım Cuma Günü saat 18.00’da Muradiyespor Salonu’nda oynanacak maç ayrıca TRT Spor Yıldız ekranlarından da canlı yayınlanacak. MAÇ YÜZDE 100 SEYİRCİ İLE OYNANACAK Galibiyet parolası ile hazırlıklarını sürdüren Manisa’nın Dev Adamlarının büyük öneme sahip Samsunspor maçı, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yüzde 100 seyirci kapasitesi ile oynanacak. “HAYDİ MANİSA SALONA!” Yeşil-beyazlı ekibin Cuma günü oynayacağı maç ile ilgili servis bilgisinin de sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtilirken Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da böylesine önemli bir maçta tüm Manisalıları Muradiye Spor Salonu’na davet etti.-Haber Merkezi

Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Türkiye Basketbol Ligi 7’nci hafta maçında 12 Kasım Cuma Günü saat 18.00’da Samsunspor’u Manisa’da konuk edecek. Mücadele, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan karar sonrasında yüzde 100 seyirci kapasitesiyle oynanacak.

Türkiye Basketbol Ligi 2021-2022 sezonunun 7’nci hafta maçında evinde Samsunspor’u ağırlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor, Başantrenör Ceyhun Cabadak yönetimde Muradiye Spor Tesisleri’nde hazırlıklarına devam etti. Bu sezon evinde oynadığı 3 maçta da rakiplerini eli boş gönderen yeşil-beyazlı ekipte oyuncuların hırslı yapısı göze çarptı. Hedefin Samsunspor maçı ile iç ve dış sahada galibiyet serisi yakalamak olduğu vurgulandı. 12 Kasım Cuma Günü saat 18.00’da Muradiyespor Salonu’nda oynanacak maç ayrıca TRT Spor Yıldız ekranlarından da canlı yayınlanacak.

MAÇ YÜZDE 100 SEYİRCİ İLE OYNANACAK

Galibiyet parolası ile hazırlıklarını sürdüren Manisa’nın Dev Adamlarının büyük öneme sahip Samsunspor maçı, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama doğrultusunda yüzde 100 seyirci kapasitesi ile oynanacak.

“HAYDİ MANİSA SALONA!”

Yeşil-beyazlı ekibin Cuma günü oynayacağı maç ile ilgili servis bilgisinin de sosyal medya hesaplarından duyurulacağı belirtilirken Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan da böylesine önemli bir maçta tüm Manisalıları Muradiye Spor Salonu’na davet etti.-Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.